Det er lite som er så deilig på vinteren som et lunt og behagelig hjemmespa! Senk skuldrene, demp lyset og nyt en kveld sammen med dine favoritt-velværeprodukter.

328a21e1f8e87da019ed916a3485db03f424a364_800x800_1Unn deg et varmt bad

Når kulden biter som verst er det lite som slår et varmt bad eller dusj når dagens gjøremål er gjennomført. Fyll badekaret, lag deg en kopp te og tenn et duftlys for å få den ultimate spafølelsen. Svamp Sea fra Savon De Marseille er en naturlig svamp hentet opp fra havbunnen som passer ypperlig til din spakveld. Svampen er myk og masserer kroppen for økt blodsirkulasjon og en sunnere hud!

Vinterfine lepper og hender

På vinteren er det ekstra viktig å ta vare på lepper og hender, da dette er deler av kroppen som stadig blir eksponert for kulde og varme om hverandre og lett kan sprekke opp og bli tørre.

Savon De Marseille


skjermbilde
Håndsåpene
fra Savon de Marseille er flytende og består av 72% vegetabilske oljer som virker mykgjørende i tillegg til at de lukter himmelsk. Håndsåpene kommer i et bredt spekter av dufter og har alle en tilhørende håndkrem for optimal virkning. De fleste håndkremene kommer i 30ml, 75ml og 300ml, slik at du selv kan velge om du vil ha den stående på badet, i vesken eller clutchen.

Sara Happ

redvelvet
De fleste produkter til leppene er laget for å tørke ut leppene dine –jo mer du bruker, jo mer trenger du! Sara Happ har laget en rekke produkter som gjør det motsatte, nemlig holder leppene fuktige og sunne hele dagen. Start din lepperutine med lip scrub for å gjøre leppene myke og glansfulle, samtidig som du forsterker din naturlige leppefarge. Bruk deretter one lux balm for optimalt resultat og myke lepper, og avslutt med one luxe gloss for den perfekte finish og glossy lepper.
Det siste som gjenstår er å krype opp i en deilig strikkekjole, pakke seg inn pledd, ta med tekoppen til sofakroken og snurr film!

Psst.. Lip scrub fra Sara Happ er også perfekt å bruke på neglebåndene!