Floyd.no åpner en egen avdeling med et utvalg av produkter du kan skjemme bort deg selv eller noen du er glad i med. Vi har tatt inn et deilig utvalg av produkter fra Savon de Marseille og Sara Happ – i tillegg til de populære hårstrikkene fra Invisibobble!

SAVON DE MARSEILLE

Savon de Marseille er en tradisjonsrik leverandør av såpe fra Marseille i Frankrike. Såpene er flytende og består av 72% vegetabilske oljer som virker mykgjørende på huden og produseres i et bredt duftspekter. Såpene er uten kjemiske tilsetninger.

blogginnleggbilde savon

Du finner et stort utvalg av deilige såper, håndkremer, og duftlys fra Savon de Marseille i nettbutikken, og vi har stor tro på at du vil finne din favoritt hos oss!

SARA HAPP

Vi simpelthen elsker produktene til vakre Sara Happ! Produktene er skapt for å gjøre tre ting: skrubbe, fukte og pleie lepper. Sara Happ lager produkter med ingredienser som fukter og varer på leppene – hele dagen.

sparklinggrapefruit-mindre

Bruk Lip Scrub og se hvordan din naturlige farge på leppene kommer frem. Tørr og trøtt hud forsvinner, og leppene er klare for å bli gjenfuktet med Lip Balm. Du kan også ta den på før du legger deg for natten, og du vil merke stor forskjell når du står opp. Ta på Slip Gloss i den fargen du liker best, og du er klar for en ny dag.

lipslip

Etter å ha prøvd produktene kommer du til å spørre deg selv hvordan du klarte deg uten. Produktene fra Sara Happ er ikke testet på dyr, er fri for parabener, og inneholder de beste essensielle oljer og ekstrakter på markedet.

slip-one-lineup

INVISIBOBBLE

Sist men ikke minst må du prøve hårstrikkene fra Invisibobble! Hårstrikken er formet som en liten telefonledning i elastisk og glatt plastmateriale, og kommer i et stort utvalg av farger.

invisibobble_original_pinking_of_you_packaging_single_shadow

Setter du ofte opp håret i en hestehale? Da har du helt sikkert irritert deg over merkene strikken etterlater seg når du lar håret henge løst igjen. Invisibobble gir ikke strikkmerker hverken i vått eller tørt hår, da formen gjør at presset fordeler seg jevnt. Strikken holder håret godt på plass uten at det blir for stramt, og er skånsom ved at den ikke river med seg hår når den tas ut.

invisibobble-Original

 

Fyll badekaret og tenn noen duftlys. Sett opp håret og legg en ansiktsmaske, finn frem en bok og sett på avslappende musikk. Verden vil stå stille for en liten stund :-)