Utvalget av sko fra Floyd by Smith er i år større enn noensinne! Denne sesongen har vi forelsket oss i lette tøysko, sporty sneakers og lekre sandaler.

Høye sandaler


Et par høye sandaler er et must til sesongens festligheter, og om du sikrer deg et par med kilehæl, har du sandaler du kan bruke til nesten alt! I år har vi fått inn et par lekre kilehæler fra Floyd by Smith, sandal Cindy. Sandalen er i trendy denim med hempsåle og praktisk gummisåle.

Bruk skoene på hagefest sammen med en søt sommerkjole, eller til hverdags sammen med et par ankelkorte jeans og en trendy bluse med volanger. Med disse lekre sandalene, er du garantert å pynte opp ethvert antrekk uavhengig av hvilken styling du velger!

Vi har også et annet lekkert par med kilehæler fra Floyd by Smith, sandalene Isabelli i beige – se de her >

Sporty sneakers

fbs-sy5001-black-2-editfbs-sy2680-white-glitter-2-edit

Skandinavia er kjent for sin voksende sneakers-kultur, og det er ikke uten grunn! Sneakers er uten tvil det mest komfortable du kan ha på føttene, samtidig som du ser kul ut. I år har vi fått flere typer sneakers fra Floyd by Smith, blant annet Lacey som har et typisk joggesko-design og Piper som har et mer retro-design med glitrende sølv på hælkappen. Hvis du går for sporty fottøy, er det kult å style de til et mer «pyntet» antrekk – for eksempel til et knelangt skjørt sammen med en enkel hvit t-skjorte.

fbs-97407-suede-navy-2-edit_2 fbs-stella-snake-white-1-edit_2

En av sommerens store skotrender er platåsåler og semsket skinn, og her har vi naturligvis også noe å stille opp med! Sneakers Stella med reptilmønster var superpopulær i fjor og gleden var stor når den kom tilbake for denne sesongen. Det er også kommet en splitter ny modell – sko Ivy fra Floyd by Smith! Dette er en stilren platåsko i semsket imitert skinn og spiss tupp – perfekt for deg som ønsker å pynte deg litt ekstra, men samtidig ønsker komfortable sko!

Tøysko i canvas

Det er på høy tid å finne frem tøyskoene! Sko Gia fra Floyd by Smith er en lett og luftig tøysko som kommer i flere freshe farger, i tillegg til klassiske farger som marineblått og svart. Bruk skoene sammen med en stretchbukse i favorittfargen din, og bytt ut buksen med en capribukse på de varmeste dagene. Skoene er allsidige og kan styles til så og si alle antrekk, så her er det bare å leke seg!

Med disse tre skotypene i garderoben, er du klar for alle anledninger våren måtte by på! Se hele vårt utvalg av sko her >