Det norske merket Twentyfour har blitt superpopulært på kort tid. Merket lager tradisjonelle turklær med en moderne vri. Perfekt for den trendbevisste turjenta!

Det vi elsker med Twentyfour er at de har ALT du trenger til tur-garderoben, enten det er ulltrøye, ullgenser, bukse, parkas, anorakk eller lue/pannebånd. Sist men ikke minst er de ikke så gale på pris heller – noe som alltid er et pluss!


Jakken alle ønsker seg!

Finse-anorakken er selve signaturplagget til Twentyfour. Anorakken kommer i et bredt spekter av farger, både tradisjonelle og mer vågale. De er fôret med mesh, og er både vind- og vanntette. Perfekt for norsk vintervær!

Se alle farger av Finse 2-lags anorakk her >

Bli den fineste i skisporet!

Merket lager plagg som gjør deg rustet for både skituren, toppturen eller en akedag med barna. Buksene lages i teknisk materiale for å gjøre både funksjonalitet og komfort optimalt, mens jakkene er superlette og stretchy! Alt du trenger til en aktiv livsstil får du fra Twentyfour!

Oppdag dine nye favoritter her >

Sesongens must-have!

Et must-have i vintergarderoben er uten tvil en digg strikkegenser! Genseren Mellow har 50% ull og holder deg varm hele sesongen.

Se alle farger av ullgenser Mellow her >

Dette er bare en liten andel av det vi har å by på fra Twentyfour.
Se hele utvalget her >