Jeans har lenge vært i motebildet, og kan enkelt brukes til både hverdags og fest. Jeansen kommer i utrolig mange forskjellige varianter og farger. De siste årene har vi sett trange, rette og vide jeans i motebildet. De aller fleste av oss har en favoritt-jeans liggende i klesskapet, som ofte brukes til hverdags. En slitt, liten sak som vi aldri kvitter oss med fordi vi elsker yndlingsbuksen vår.

Hvordan style jeans på jobb?

Mange vil kanskje tenke på jeansen som ”for hverdagslig” for jobb, men med riktig tilbehør trenger ikke dette å være tilfellet. En pen bluse eller riktig jakke kan enkelt pynte opp jeansen, og gjøre den perfekt for en dag på jobben. Det som er så fint med jeans, er at den kommer i alle mulige fasonger, og at alle kan finne sin favoritt.

Genser Francesca 699,- / Soaked in Luxury Cover Black Marble 299,- / iDeal of Sweden Bukse Lavina Malibu 1049,- / IVY Kåpe Natasha før 2999,- nå 1699,- / Floyd by Smith Sneakers Barbasso 1399,- / Kastel Shoes

Dette antrekket er veldig enkelt, men på grunn av den mer grålige fargen i buksen blir antrekket hakket mer spennende enn om man hadde gått for et helsvart antrekk. En rufsete kant på jeansen er en fin detalj om man ønsker at antrekket skal være litt mer spennende, og kombinerer du den med en fin og enkel genser trenger det ikke bli for avslappet for en dag på jobben. Pynt det hakket mer opp ved hjelp av en fin kåpe.

Øredobber Swarm 499,- / Cecilie Melli Støvletter Alessandra før 999,- nå 499,- / Floyd by Smith Bukse Diva 1199,- / Pieszak Bluse Wilda 649,- / Love and Divine Cover Floral Romance 299,- / iDeal of Sweden

Dette antrekket er ganske så formelt og pyntet, til tross for at man har på seg jeans. Ved å kombinere et par stramme jeans med høye støvletter og en fin bluse gir du et profesjonelt uttrykk, i tillegg til at antrekket ditt er komfortabelt. Om du ønsker å pynte deg litt ekstra kan du gjerne bruke et par øredobber, eller matche antrekket med et mobildeksel som ekstra tilbehør.

Bluse Shine 1299,- / Karen by Simonsen Armbånd Strict 399,- / Syster P Bukse Ree 1149,- / IVY Pelsjakke Amorie 1099,- / Nümph Sneakers Serena 999,- / Philip Hog

Ønsker du å gå for en jeans som tar litt mer oppmerksomhet og som er litt røffere i uttrykket, er det pent å kombinere den med en enkel og litt mer formell topp. Denne jeansen er kombinert med en penere hvit bluse med enkle gulldetaljer, og et par hvite sneakers. For å gjøre antrekket hakket mer spennende kan man gjerne bruke en fin fuskepels.