Vårplaggene kan tas i bruk, allerede nå. Her er våre beste styling-tips.

Har du begynt å oppgradere garderoben med vårnyheter? Lengter du etter å kunne bruke dem, men er både forfjamsa og trist fordi det fremdeles er vinter.

Vinteren har vært lang i år, så vi venter på vår. Våren byr som alltid på massevis av pastellfargede, mønstrede og flotte plagg, og vi kan nesten ikke vente med å kaste strømpebuksa og varme boots til fordel for bare bein, lette sneakers og tynne ytterjakker.

Men, du kan fortsatt kle deg i vårens nyheter, selv om gradestokken ikke leser vår. Her er våre beste tips!

En t-skjortekjole er behagelig og enkel å style. Den er perfekt til en fin lag-på-lag-stil. Kle deg i svarte dressbukser, og sleng en blazer over skuldrene. Bruk gjerne en litt lang blazer-variant for å understreke stilen. Her er hele antrekket i svart, men dette funker også med en fargerik t-skjortekjole, eller for eksempel en blomstrete bluse.

Kjøp produktene her:
Bukse Marna 499,- / Floyd by Smith
Bluse Ling 399,- / Floyd by Smith
Kåpe Tinna 1349,- / Soaked in Luxury
Kjole Fonda 799,- / Whyred

 

Når våren kommer dukker som oftest de flagrende og flotte bohemske blusene opp i butikkene. Den hvite blusen er et skikkelig sommerplagg, men kan fint brukes selv om snøen faller ned. En slik bluse er rå til et par skinnbukser og svarte boots. Uttrykket blir rocka og stilig. Men du kan også ta i bruk oppfinnsomheten. Skap en interessant stil med litt løse dressbukser i en behagelig farge, for eksempel rosa, og rund av antrekket med et par sneakers i fløyel. Iøynefallende, lekent og morsomt!

Kjøp produktene her:
Bukse Table 1299,- / Karen by Simonsen
Bukse Kine 513 699,- / Floyd by Smith
Bluse Liz 699,- / Soaked in Luxury
Boots Fran 1699,- / Shoebiz Copenhagen

 

Det er absolutt innafor å bruke hvite bukser selv om det verken er sommer eller vår enda. De hvite buksene gir deg også en følelse av mildvær og sol, siden vi tross alt oftest bruker disse buksene sommerstid. Style buksa sporty med baseball-trøye eller minimalistisk med spagettistropp-singel og en jakke. Spagettistropp-toppen kan styles på mangfoldige måter.  Den er super å bruke til å eksperimentere med lag på lag. En fargerik eller svart topp til et par mørke jeans med råkant-detaljer er en enkel og funksjonell base. En bluse under spagettistropp-toppen i samme fargetone gir dybde til antrekket.  Looken blir sofistikert og spennende. Slip-ins er blant sesongens mest trendy sko, og funker selvsagt dårlig i slaps og snø. Ta skoene med deg i veska, og bruk de på skole eller kontor med nettingsokker eller en litt varmere variant i bomull.

Kjøp produktene her:
Topp Kourtney 399,- / Love and Divine
Bluse Julia 499,- / Floyd by Smith
Sokker Q-tinet 59,- / Fransa
Bukse Ree Cropped 999,- / Ivy Copenhagen

 

Den fine vårkjolen med detaljer som rysjer og blonder funker i kulda. Strømpebukser og chunky boots gir et tøft uttrykk, og varmen får du med en behagelig hettegenser over. Resultatet er feminint og sportsinspirert. Mykgjør uttrykket med å bruke en strikk, heller enn en hettegenser. Miks farger i samme tone, gå for kontraster eller velg noe lyst mot noe fargerikt. I år er det bare å prøve ut ulike fargekombinasjoner, og hvem vet, kanskje du finner en ny favoritt?

Kjøp produktene her:
Genser Arsena 549,- / Nümph
Genser Toxic 799,- / Karen by Simonsen
Kjole Dobby 3299,- / Stella Nova
Støvletter Britt 1399,- / Shoebiz Copenhagen