Sett av plass til høstens råeste catwalk trender i garderoben!

Før en ny sesong står for døren, viser de internasjonale designerhusene sine nye kolleksjoner, og sesongens trender er dermed satt. Både stylingen og uttrykket på disse visningene kan virke litt overveldende, og det kan fort føles vanskelig å tilpasse trendene sin egen stil og garderobe. Fortvil ikke, akkurat nå bugner nettbutikken FLOYD.no av nyheter, og vi vil gjerne vise deg hvordan høstens råeste trender kan få innpass i akkurat din garderobe.

STRIKK

Den skarpe høstluften er allerede her, og vi kan glede oss over at strikk er en trend som er kommet for å bli. Ikke alle mestrer strikkekunsten selv, så på FLOYD.no har vi gjort jobben for deg.

Genser Elsa 599,- / Floyd by Smith Bukse Winnie 799,- / Floyd by Smith

Vi har herlige strikkegensere som holder deg varm og passer perfekt inn i hverdagsgarderoben. Siden vi ikke kommer unna striper denne høsten, elsker vi strikkegenseren Elsa, i høstfargen burgunder. Både fargen og den røffe strikketeksturen piffer opp en blå hverdagsjeans – som vi alle har i basegarderoben. Antrekket blir perfekt stylet med en av høstens utallige varianter av boots.

FUSKEPELS

En av høstens mest glamorøse trender er den myke fuskepelsen, som kan gi et hvert antrekk et mer sofistikert uttrykk. Trenden preget de internasjonale catwalkene under høstens visninger, og er helt klart kommet for å bli!

Pelsjakke Aida 1499,- / Floyd by Smith Bluse Tammy 599,- / Floyd by Smith Bukse Anita 799,- / Floyd by Smith

Fuskepelsen er et plagg som kan ta deg fra kleskrise til statementantrekk på 1-2-3, så dette trendplagget er absolutt en god investering. Her på FLOYD.no er fuskepelsen Aida blitt en favoritt. Jakkens dype brunfarge glir rett inn i høstens populære 70-talls palett og den allsidige jordfargen kan enkelt styles til høstens farger og print. Styler du fuskepelsen over blusen Tammy; som tikker flere trendbokser med sitt lekre vintage blomsterprint og populære juveltone, har du et rått høstantrekk i boks. Kombiner jakken og blusen til en av dine favorittjeans fra Floyd by Smith, og du sikrer deg både et komfortabelt og trendy antrekk.

BLOMSTERPRINT

Blomstermønster er et tidløst print og en sikker trend, sommer som vinter. Du finner derfor alltid et stort utvalg av delikate bluser og topper i det populære mønsteret hos FLOYD.no.

Bluse Julia 599,- / Floyd by Smith Bukse Kine Y571 699,- / Floyd by Smith

Akkurat nå har vi dilla på den fargerike blomsterblusen Julia, og elsker de lekre volang detaljene. Blusen sklir rett inn i hverdagsgarderoben, men blir også like gjerne med på fest. Den svarte bunnfargen gjør toppen til en vinner kombinert med mørke jeans. Skinnende sølvteksturer pryder høstens motebilde, så kombiner den gjerne med buksen Kine Y571. Med den glitrende sølvstripen i siden, er disse buksene kanskje nettbutikkens hotteste jeans akkurat nå.

COWBOY

Vi håper du har noen cowboy boots, eller ridestøvler liggende i skoskapet. Denne høsten preger nemlig nyanser av den ville vesten motebildet, og den amerikanske cowboy-looken er i vinden igjen.

Bluse Ariana 599,- / Floyd by Smith Bukse Jenny 2227 799,- / Floyd by Smith

Du rocker fort trenden ved hjelp av noen grove jeans, og en litt åpen skjorte. Den blå jeansen Jenny 2227 med synlige knapper er en vinner i denne stylingen. Kombinerer du jeansen med den blomstrete skjorten Ariana, tikker du flere trendbokser i ett og samme antrekk.

Se alle høstnyheter på FLOYD.no her >