Det er ikke en norsk høst uten strikkeplagg! En strikket genser trenger ikke å være kjedelig – kombiner den med skinn for en røff og trendy stil. Vi viser deg hvordan du kan style antrekket!

 

STRIKKEGENSER

Hva er vel bedre enn å pakke seg inn i en lun og deilig strikkegenser? En strikket genser er perfekt på kjøligere høstkvelder og kalde vinterdager! Ved å kombinere en strikkegenser med skinn, vil du skape en kul kontrast som gir et spennende uttrykk.

Floyd strikk og skinn


Strikkegenseren passer til ulike stiler og anledninger. Lek deg med strikkegensere i ulike teksturer – både grov og fin – for stilen du er ute etter. For et avslappet uttrykk, gå for grovstrikk. Finstrikk derimot, gir generelt en mer elegant og pyntet look.

Et tips er riktig fargevalg, forteller stylist i Floyd.no, Lene Jensen.

Velg en strikkegenser i en høstlig farge som burgunder, oker eller skogsgrønt. Da styrker du også fargekontrasten og antrekket blir feminint og interessant.

 

SkinnBUKSER OG SKINNSKJØRT

Skinnbukser er en tidløs klassiker som alle damer burde eie! Den er avslappet, rocka og klassisk – og passer til alt du har i klesskapet fra før. Skinnbukser passer like fint til jobb og skole, som til fest.

Du kan style en skinnbukse både opp og ned etter anledning og humør – og det er nettopp derfor vi elsker den!

Lene Jensen

For en avslappet hverdagslook kan du velge en grovstrikket genser til en skinnbukse. Om du derimot skal på fest og ønsker et pyntet antrekk, kan du kombinere et skinnskjørt sammen med en finstrikket genser.

Floyd bukse Angelina 513 svart

Skinnskjørt er en klassiker på lik linje som skinnbuksen og et absolutt must i klesskapet.  Style en finstrikket genser ned i et skinnskjørt for en pyntet og moteriktig look.

Husk at skinnskjørt også kan brukes i hverdagen! Ta på deg en tykk strømpebukse og du er klar for kaldere dager; både på jobb og på handletur i byen.

Floyd strikk og skinn

På floyd.no finner du et stort utvalg av strikkegensere, skinnbukser og skjørt. Ta en titt og bli inspirert av våre stretchbukser i mange ulike farger og fasonger.