Dressbuksen blir ofte undervurdert og gjerne forbeholdt til finere anledninger. Vi ønsker å motbevise dette og vise deg hvordan du kan style dressbuksen både til fest, hverdags, jobb og avslappende søndager!

Stilig til hverdags

tia_pants_30401550_40050_01-copy
Mange bruker jeans som sin go-to løsning om man føler seg litt uinspirert en dag, men du kan absolutt finne samme nytten i en dressbukse.

Bukse Tia fra Soaked in Luxury er en lett og ledig bukse med et avslappet uttrykk, samtidig som den gir en følelse av eksklusivitet med den galtte overflaten. Buksen har høyt liv og medfølgende bånd som du kan knyte i livet. Style buksen med sneakers og en pologenser for et enkelt og elegant hverdagsantrekk. Ta ut snøringen i livet for et røffere uttrykk.

Om du ønsker å gå for en søtere hverdagslook, kan du beholde knytingen i livet og bruke en bluse med rysjer til, som bluse Willa eller bluse Coraline, begge fra Soaked in Luxury.

Klassisk på jobb

fbs-liv-q13-smal-black-6-edit
I likhet med festlig lag er også jobb en arena som det er vanlig å bruke dressbuksen. Mange arbeidsplasser har dresskoder de ansatte må forholde seg til, og da er dressbuksen et trygt valg for mange.

Bukse Liv er en tradisjonell svart dressbukse med halvhøyt liv, smale ben og press. For et klassisk jobbantrekk kan du style bukse Liv sammen med skjorte Nancy fra Soaked in Luxury, som har en blank overflate og svart knyting i halsen. Med svarte pumps har du et sofistikert jobbantrekk, som enkelt kan røffes opp med en skinnjakke og boots!

Pynt deg til fest

astrid-black-15-edit
Dressbuksen
er alltid en klassiker å bruke på fest, spesielt julebord og andre fine anledninger i vinterhalvåret. Gå for en utradisjonell versjon av dressbuksen med kortere ben, som bukse Astrid for et mer spennende antrekk. Om du styler den ankelkorte buksen med høye pumps vil dette gi en illusjon av lenger ben og smale ankler, som gjør at du føler deg smashing når du skal ut å danse med jentene! Bruk buksen sammen med topp Rachelle i heklet kvalitet for et sexy uttrykk og et parr enkle øredobber i gull for å understreke den luksuriøse looken.

Psst: En ankelkort bukse kan fort bli kaldt på høsten og utover vinteren. Bruk tynne svarte strømper for å dekke til anklene, samtidig som du gir bena dine ekstra lengde. Om du ønsker å være mer vågal, er det også veldig fint med både spreke farger og mønster på strømpene. Eller kanskje netting?

Avslappende søndag

fbs-liv-q13-black-4-edit
Det er få som assosierer dressbuksen med et avslappende søndagsantrekk, men med bukse Liv med vide ben kan du oppnå akkurat dette, samtidig som du ser presentabel ut! Buksen er i myk kvalitet som gjør den behagelig å ha på. Style buksen lag på lag med en deilig strikkegenser, skinnjakke og et fint skjerf for en trendy og lun høstlook.

Se alle våre dressbukser her.