Hver sesong er det noen plagg som dominerer motebildet og som det er vanskelig å ikke legge merke til. Det er mye som frister, men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man skal style disse nye tilskuddene til garderoben. Vi viser deg fem plagg du ikke kommer utenom denne våren – og gir deg noen enkle tips til hvordan du kan bruke de.

1. Ankelkorte jeans

Et av plaggene som virkelig har fått en ny boost i år er den ankelkorte jeansen. Denne finner du hos flere kjente merker – i alle utgaver! Enten du går for en helt enkel modell, en med glidelås nederst eller velger å klippe av en av dine lange jeans for å få en frynsete kant er en ting sikkert – en cropped jeans må få plass i klesskapet denne våren!

unknown-6
Bluse Fiona 599,- Bukse Kine zip 308 [kommer snart]
Styling-mulighetene til en cropped jeans er uendelige! Lengden gjør at den er like fin med et par ankelboots eller sneakers, som med sesongens hotte slip-in sandaler. For en vårlig og moteriktig look er det fint å kombinere jeansen med en av sesongens bluser med volanger eller blomsterprint. Blomstertrenden i år har tendenser tilbake til retrostilen, og vi har derfor forelsket oss i bluse Fiona fra Floyd by Smith med sine store blomster i 70-tallets okergule toner. Velg gjerne en jeansmodell som er høy på livet og putt blusen nedi. Med et par søte øredobber og et utvalg fargerike armbånd rundt håndleddet er antrekket komplett.

floyd.no finner du nå cropped jeans fra det kjente jeansmerket Lee i klassiske farger. Utover våren vil det også komme inn ankelkorte jeans fra Floyd by Smith – stay tuned!

2. Selskapskjole

Med våren følger flere anledninger for å bruke ekstra pene selskapskjoler. Kanskje kjenner du noen som står til konfirmasjon, skal gifte seg eller du er på jakt etter en nydelig kjole til dåp eller 17. mai. Det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg at man ikke står foran en viktig anledning uten å ha antrekket planlagt.

unknown-4
Kjole Veronica lang 1999,-

Floyd by Smith har i år laget en drøm av en kjole som vi ikke kan vente med å bruke! Kjole Veronica er den perfekte kombinasjon av elegant med høy hals og delikat pynt foran, og forførende med det åpne partiet i ryggen.

Gi kjolen det lille ekstra ved å style den med eksklusivt tilbehør som øredobbene Classy fra Syster P og en matchende clutch fra Katie Loxton. Ønsker du å gjøre kjolen mer casual kan du ta på deg en fargesterk neglelakk og kle fingrende med flere enkle ringer. Bruk en veske til med røffe detaljer, og sleng en kort skinnjakke over skuldrene.

3. Dongerijakke

Når våren kommer er det obligatorisk å finne fram den klassiske dongerijakken igjen. Det er fortsatt litt kaldt å bruke den som ytterjakke, men styler du den riktig kan den beholdes på inne og gi antrekket ditt et edgy uttrykk.

denimantrekk-farge
Dongerijakke Harper [Kommer snart] Bukse Kine 2530 [Kommer snart]
Denne våren ser vi styling med denim-on-denim i flere motemagasiner og på kjente bloggere. Stylingen gir et inntrykk av et gjennomtenkt og trendy antrekk med et retro preg. Hold antrekket enkelt med en basic t-skjorte eller pologenser og et par sneakers, og tilfør heller litt farge med et trendy silkeskjerf som du knyter i halsen, rundt håndleddet eller som belte på buksen.

4. Skjortekjole

Et av de mest allsidige plaggene du kan ha i garderoben er definitivt skjortekjolen. I år skal den være i et tynt og flagrende stoff med stort blomstermønster – rett i hjertet av retrostilen!

floyd-spring-2017-floral-dress-1-crop
Kjole Nathalia 899,- Skinnjakke Abigail 999,-

Floyd by Smith har i år omfavnet blomstertrenden og har laget denne nydelige kjolen som er en av vårens absolutte must-haves! Den er like fin over en smal jeans, som med en tynn svart strømpebukse eller bare ben. Hold stylingen enkel slik at kjolen får være i fokus. En skinnjakke og en kul svart hatt er nok til å gjøre antrekket komplett. Bytt ut den sorte hatten med en søt stråhatt til sommerfesten, og legg til et par gulldetaljer fra smykkene til ENAMEL Copenhagen, så vil du se trendy ut på en «effortless» måte.

5. Bomberjakke

Bomberjakken følger med oss videre fra høstmoten, men det er tid for å oppdatere til en lysere og friskere farge. Bomberjakken er det perfekte plagget for å skape kontrast i antrekket. Da fasongen er vid, er det pent å bruke den over mer tettsittende plagg slik at man beholder en feminin silhuett.

 

unknown-7
Bomberjakke Nevada 999,-

De fleste av oss kan vel kjenne seg igjen i «jeans og t-skjorte stilen» som det er lett å ende opp med i en hektisk hverdag. Med en bomberjakke over går stilen fra enkel, til trendy og stilfull på 1-2-3. Bruk også gjerne bomberjakken over festantrekket. Det smale skjørtet og de høye pumpsene får et nytt uttrykk med en kul vid jakke til. Bomberjakke Nevada fra Floyd by Smith har for våren kommet i semsket skinnimitasjon i flere forskjellige farger – det er lett å finne sin favoritt. Sjekk ut vårt store utvalg av bomberjakker her >

Er du usikker på hvilke farger du skal gå for i år? Les om vårens største trendfarger her >