Høsten er på vei, og med det følger en rekke ting; varmere klær, lag på lag og en mørkere fargepalett. Selv er jeg fan av sommeren, men som nordmenn flest, blir jeg glad når høsten gjør lufta skarpere, bladene skifter farge og høstmoten kommer til butikkene!

Skinnbuksa er en klassiker i de kalde månedene av året. Floyd har flere buksemodeller i skinnimitasjon (kalt 513). Buksene har en glatt overflate og inneholder kunstsilke og nylon, som gir buksa god stretch, men en tekstur som ligner skinn.

Om du liker litt løse bukser er modellen Emma noe for deg. Tyr du alltid til høyt liv og smale bein er Angelina perfekt. Vil du at buksa skal være så enkel som mulig er Kine et godt valg, mens Jessy har iøynefallende knapper og store baklommer.

Samme hvilken buksemodell du går for, funker stylingene jeg beskriver nedenfor. Disse antrekkene passer til de fleste anledninger, og blir rå på fest med et enkelt skoskift.

Den perfekte kombo

Det funker alltid å style skinnbuksen med en voluminøs strikkegenser. Materialene fremhever hverandre og uttrykket blir pent og komfortabelt. Når det gjelder skotøy står du fritt. Sneakers, boots eller hæler – totalen blir råfin uansett. Gå gjerne for en farget strikk. Oransje er en av høstens trendfarger, og får smykker i både gull og sølv til å poppe. Kombiner med en fuskepels og enkle sneakers for en kul høstlook!

Ønsker du å leke deg mer med farger i høst har jeg et hett tips: Invester i fargerikt tilbehør! Et lyseblått skjerf til dette antrekket funker som bare det. Et mønstret skjerf gjør samme susen. Dette er en ufarlig og enkel måte å teste farger og mønstre på. Samtidig gir det antrekket ekstra «edge».

Fullfør looken:
Sneakers Ally High 799,- / Svea
Strikkegenser Melody 1499,- / Part Two
Skjerf Wiley 799,- / Whyred
Øredobb Sofia Twirl 399,- / Maria Black
Pelsjakke Aida 1499,- / Floyd by Smith

 

Mønstermiks

Dette er en trend som stort sett alltid dukker opp om høsten. Den gjør det enkelt å skape en mer unik stil i hverdagen. Blomster/leopard og striper/ruter er eksempler på kombinasjoner som gir antrekket en kul kontrast. Her har jeg valgt sistnevnte – ruter og striper. Den rutete kåpen stylet med en lys stripete genser, gir en sterk og interessant helhet. Om du ønsker en mer diskret look, gå for en genser i mørkere fargeskala. Begge deler gir et flott uttrykk. Hvis du føler deg litt ekstra vågal anbefaler jeg å feste et tørkle i hestehalen, gjerne i leopard.

Fullfør looken:
Blazer Christina 2099,- / Stella Nova
Silkeskjerf Lerato 499,- / Becksöndergaard
Veske Feran 799,- / Becksöndergaard
Støvletter Karen 1599,- / Pavement
Genser Camilla New 499,- / Floyd by Smith

 

Feminin

Skinnbukser forbindes gjerne med det tøffe og rocka, men med enkle grep får du imidlertid en feminin og klassisk stil. Stilige franske kvinner elsker å bruke ballerinasko til slike bukser, sammen med en fin bluse og blazer. Antrekket i seg selv er tidløst, men piffes opp med en fargerik bluse og en stripet blazer. Ønsker du å fremheve det klassiske i enda større grad – kombiner en ensfarget blazer til en hvit eller svart bluse. Små øredobber og en klassisk lav hestehale sørger for at antrekket passer perfekt på jobb – det blir formelt, men på samme tid personlig.

Fullfør looken:
Øredobber Planet 549,- / Syster P
Bluse Melody 1599,- / Stella Nova
Blazer Laurent 1999,- / Just Female
Sko Olivia 499,- / Butterfly Twists

 

Se alle skinnbukser på FLOYD.no her >