Skjørt er et av de mest allsidige plaggene du kan ha i garderoben din, og vi vil påstå at nesten alle skjørt kan brukes året rundt. Nå nærmer vi oss tiden hvor bare ben er lov, og leggene sakte men sikkert blir brune. Vi i Floyd har fått inn sesongens fineste skjørt, og ønsker å vise deg hvordan du kan style dem.

Floyd_20jan_20158797

Dongeriskjørtet

Dongeriskjørtet er en sikker vinner år etter år, og kan styles i det uendelige! Vi har en forelsket oss i ‘denim on denim’, som er like hot i år som i fjor. Bruk skjørt Avery med skjorte Brianna og marker midjen med det flettede beltet Pia og du vil se smashing ut de første vårdagene. Om du syntes det blir litt mye med denim fra topp til tå, kan du også style skjørtet med en lett bluse med fine broderier eller blonder.

Floyd-GTL-februar-web-16

Blyantskjørtet

Skjørt Kay er et klassisk blyantskjørt, mens skjørt Audrey er drapert på den ene siden for en flatterende figur. Begge skjørtene passer til alle anledninger, enten du skal på jobb, kafe med venninner eller på fest. Style skjørtet med en myk, deilig genser og sneakers for en hverdagslig look, og en pen bluse og pumps til fest! Blyantskjørtet noe alle jenter burde ha i skapet sitt.

gr_nt_maria_antrekk_st_ende_1

Matching

Alt som matcher er gøy! Ofte kommer skjørt og overdel i sett, som gjør at du kan bruke det som en «kjole», eller hver for seg. Vi på Floyd elsker alt som matcher, og setter gjerne like farger og print opp mot hverandre for et ordentlig gjennomført antrekk! Her kan du gå for det klassiske og pene med skjørt og topp Maria, eller et litt mer lekent sett i striper, nemlig skjørt og genser Verena.

soakedms16_93803

Skinnskjørtet

Skinn og strikk er en evig kjærlighetshistorie vi aldri går lei av. Om du går for lett sommerlig strikk med skinnskjørt og sneakers, kan det umulig gå feil! I år har vi fått inn en ny favoritt i en nydelig konjakkfarge fra Soaked in Luxury, nemlig skjørt Nerida.

Vi regner med at du kommer til å elske sesongens skjørt like mye som oss <3