Endelig kom sommervarmen vi har ventet på, og den er veldig velkommen! Alle våre favorittplagg til sommeren henges lengst frem i klesskapet, også gir vi oss selv selvfølgelig lov til å oppdatere garderoben med noen nye godbiter til sesongen.

Vi har valgt ut plaggene vi mener bør være med for å gjøre sommergarderoben komplett; den blomstrete kjolen, hvit jeans, boheminspirerte plagg, blondekjolen og capribuksen.

Blomstrete kjole

5-beste-kjop-blomster

Blomstermønster er en favoritt hos mange, og denne sommeren finner vi plagg med blomster overalt. Både store, modige mønster, og romantiske småblomstrete print. Enten du går for en lang eller kort modell er den blomstrete kjolen enkel å style opp og ned til ulike anledninger.

Bruk den med flip-flop sandaler til stranda, og bytt til et par gladiatorsandaler eller pumps til kveldens bytur eller hagefest. En blomsterkjole er ofte fargerik, og passer derfor perfekt sammen med en klassisk blå dongerijakke. Velger du en fotsid variant passer den også perfekt i sommerbryllup. Da kan du bytte ut jakken med et elegant sjal og bruke en lys clutchveske til.

Våre blomstrete favoritter i år er den nydelige sommerkjolen Jenna som kommer i flere ulike print, i tillegg til den luftige kjolen Tropic, fra Soaked in Luxury, i ett mønster som får oss til å drømme oss vekk til sommerens strandferie.

Hvit jeans

5-beste-kjop-hvit-jeans

År etter år kommer den hvite jeansen tilbake i motebildet. Den har rett og slett blitt en klassiker! Og hva passer vel bedre til nydelige bluser og topper, i friske sommerfarger og duse pasteller, enn en hvit jeans?

Vi har i år fått inn hvite jeans både med og uten sleng, høyt- og medium liv, enkle klassikere og modeller med tøffe glidelåsdetaljer. Med andre ord, noe for enhver smak.

Style jeansen med en søt blondetopp, som topp Nette, og bruk en blazer over for et klassisk jobbantrekk. Til vinkveld med jentene finner du fram dine favoritthæler og en bluse i en frisk farge, som for eksempel korallrøde bluse Anna fra Fransa, og du er klar til å gå.

Boheminspirerte plagg 

5-beste-kjop-bohem

Om sommeren drømmer vi om den avslappende livsstilen der vi tilbringer late dager på stranda eller under parasollen med en god bok og noe godt i glasset. La din klesstil være like behagelig og avslappende som sommerdagene med bohemstilen. Denne stilen omfavner løse komfortable plagg i myke kvaliteter, etnisk-inspirerte detaljer og naturlig hår og sminke.

Velg plagg i lette naturtekstiler som føles behagelige på i varmen. På ønskelisten vår denne sommeren står bluse Jodie i 100% bomull med nydelig etnisk print foran, og en lett og luftig kjole som Lora fra Soaked in Luxury med frynser og knytebånd i midjen.

Skap bohemstilen med tilbehør som store geometriske smykker og brune skinndetaljer på belte eller sandaler.

Blondekjole

5-beste-kjop-blonder

Vi går aldri lei av blonder, og også i år er sommerkolleksjonen full av fine bluser og kjoler med blonder i forskjellige størrelser og farger. Du kan kombinere blonder på flere måter for å skape ulike uttrykk.

Små blonder i pastellfarger gir et søtt, romantisk uttrykk, mens en blondetopp kombinert med et par slitte jeans eller en cargobukse gir en røffere stil.

I år går vi for den klassiske looken med kjole Cyrell fra Soaked in Luxury. Den har et flatterende snitt som kler mange, og kan like enkelt styles til cafètur i sola som til en av sommerens mange festlige anledninger. Kombiner den med en stor strandveske, et par søte sandaler og dine favorittsolbriller til cafè og bytur. Til festen er den perfekt med lyse pumps, enkle smykker i gull og oppsatt hår.

Capribukse

5-beste-kjop-capri

Ingen sommer uten den klassiske, allsidige capribuksen! Capribuksen er det perfekte alternativ til bukse når det blir varmt, men du fortsatt ønsker et plagg som er praktisk og samtidig velkledd.

Capribuksene hos Floyd.no er inspirert av våre bukser i bomull og denimstoff, og kommer med både høyt- og medium liv, i knelengde eller til midt på leggen. Velg mellom klassiske farger som svart, marineblå og beige, eller gå for en frisk sommerfarge som lys blå eller korall.

Capribuksen kan brukes til flere anledninger, alt avhenger av stylingen. Bruk den med et par sneakers, en søt bluse og en enkel cardigan på jobb. På fritiden kan du kombinere den med et par lette tøysko og en av sommerens kuleste t-skjorter med fruktprint for en mer avslappet look.