Hver sesong er det noen plagg som er spesielt essensielle for garderoben. Her har vi plukket ut trend –og basisplaggene vi mener alle kvinner burde eie!

1) Topp Coco Lemon

T-skjorter med frukt er sommerens viktigste trend! Kombiner den med en lys jeans og en kul jakke for en hverdagslig look.

2) Bukse Emma 1128

Lyse slitte jeans er alltid en innertier! På kjølige sommerdager er denne gull verdt. Kombiner med lett strikk og oppbrett på bena for et sporty uttrykk.

3) Skjorte Stacey

Striper er alltid hot og stripete skjorter intet unntak. Invester i en skjorte denne sesongen og du har et «go to» antrekk i lang tid fremover!

4) Topp Uma

Søte blondetopper er synonymt med sommer og kan styles både til hverdags og til fest! Kombiner med pasteller for en feminin touch, eller røff den opp med skinnjakke og svarte sneakers.

5) Shorts Dina

Vi elsker denim i alle former, og denne ledige shortsen er i myk lyocell passer perfekt inn på varme sommerdager. Med en enkel hvit t-skjorte, skaper du den perfekte look til en avslappet dag i solen.

10 plagg

1. T-skjorte Coco 299,- 2. Bukse Emma 1128 799,- 3. Skjorte Stacey 499,- 5. Kjole Macon 649,- 6. Topp Monica 299,- 7. Topp Uma 499,- 8. Kjole Carina 499,- 9. Shorts Dina 599,- 10. Capri Jessy 180A 499,-

6) Capri Jessy 180A

Alle jenter burde ha en capribukse på sommerhalvåret, det er både pent, praktisk og veldig komfortabelt! Passer like fint på jobb som til fest.

7) Topp Monica

Vi blir aldri lei blomsterprint! Denne fine overdelen har dype fargenyanser av coral, som gjør at den varer utover høsten også –perfekt så sent på sesongen!

8) Kjole Macon

Blåtoner kommer igjen hver sesong og i år burde du gå for en lett sommerkjole med off-sholder effekt for å skape den perfekte looken!

9) Maxikjole Helena

En hvit maxikjole burde alle ha i garderoben sin –akkurat passe pyntet og passer til alt! Kombinert med detaljer i gull er denne perfekt i solkysset hud!

10) Kjole Carina kort

I år skal blomstermønsteret være stort, tropisk og med sterke farger! Vi har falt for gulfargen på denne nydelige sommerkjolen som kan brukes til alle anledninger.