InstagramI midten av April la vi ut et bilde på Instagram av en nydelig selskapskjole med blomster og perler i halsen. Responsen var slående og flere etterspurte når denne fantastiske kjolen skulle komme i nettbutikken. Etter å ha ventet i noe som føles som en evighet er den endelig her! Kjole Clarissa er og blir vår favorittkjole denne sommeren.

Clarissa er en allsidig kjole som kommer i fargene lys beige, lys fersken, grå og marineblå –kort og lang. På grunn av det brede fargespekteret er det lett å velge den kjolen som passer perfekt til festen du skal på.

 

 

Clarissa kort taupe

Bryllup – brud, forlover eller gjest

Kjolen kan være fin til flere roller i et bryllup. Er du en utradisjonell brud og ikke ønsker en klassisk hvit brudekjole, kan du fint kle deg i en lang Clarissa i fargen lys beige på den store dagen. Med friske blomster i håret og høye sandaler blir man den perfekte sommerbruden.

Avhengig av dresskoden, kan du også som gjest, forlover eller brudepike gå for kjole Clarissa. Om dere er flere forlovere er det være veldig fint med samme kjole i forskjellige farger for å bidra til et gjennomgående tema for dagen.

 

Sommerfest – selskapskjole til flere anledninger

Clarissa kort grå

De fleste skal gjeste en eller flere sommerfester i løpet av sommeren og da er det alltid stas å pynte seg litt ekstra! Siden Clarissa i utgangspunktet er en selskapskjole, kan det være fint å tone den noe ned om ikke dresskoden tilsier noe annet. For å gi et mer avslappet uttrykk kan du gå for en kort kjole og kombinere den med en grovstrikket cardigan og lave sandaler. Med tilfeldig oppsatt hår og lyserosa lepper blir looken midt i blinken for enhver sommerfest.

Følg oss på Instagram @floydbysmith for mer inspirasjon! <3