Floyd maxikjoler

Det begynner endelig å bli varmt i luften og det er på tide å ta frem sommerkjolerEn lang sommerkjole er sesongens mest allsidige plagg og kan brukes til alle anledninger; på hagefesten, på stranden, på jobb – alt ettersom hvilke sko, veske og annet tilbehør du velger til.

 

Maxikjoler til selskap

Maxikjoler er et sikkert kort uansett selskap! En romantisk, fotsid kjole passer like godt til bryllup og sommerfest, som dåp og konfirmasjon.

Vil du skjule rumpe og lår så bør du gå for kjoler som fremhever midjen. På denne måten får du en fin silhuett og en lekker timeglassfasong.

Med en kjole i blomsterprint blir du pyntet uten å overdrive. Sett opp håret, style maxikjolen med smykker, en blazer og høye hæler – og du er klar for selskap. Er du glad i lyse sommerfarger, er Savannah perfekt for deg.


Floyd kjole Savannah

Soaked in Luxury Mitzi

 

 

Gå for delikate, duse farger for en elegant look.

Kjolen Mitzi fra Soaked in Luxury har en nydelig grønnfarge og et interessant mønster.

Kombiner kjolen med tilbehør i gull – sko, veske og øreringer.

I denne maxikjolen vil du garantert få komplimenter!

 

 

 

 

 

 

 

Maxikjoler til stranden

Vekk sommerfølelsen og flørt litt med blomsterprint! Sommeren er tiden for å leke seg med farger og mønster – og blomsterprintet er intet unntak. Store blomster, små blomster, fargerikt, ensfarget – mulighetene er mange!

La maxikjolen stå i fokus og hold resten av antrekket enkelt for en feminin og delikat look.

Floyd kjole Jenna marineblå

 

Du trenger ikke nødvendigvis å gå for en lys farge selv om det er sommer!

Kjolen Jenna har et mønster av nydelige roser i marineblått.

Husk at et mønster av store blomster forstørrer mens små blomster forminsker. Du vil derfor virke smalere i denne maxikjolen.

 

 

 

 

Floyd kjole Jenna

 

Jenna er en kjole som kommer i mange ulike mønstre.

Gjør sommerens maxikjole litt mer spennende met et etnisk-inspirert print.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Striper går aldri av moten! Om du er ute etter en innstrammende og slankende effekt, er horisontale striper svaret. Med et mønster som minner om sjø og seiling, er du klar for en maritim sommer. Catherine er en lett og ledig maxikjole med et mykt stoff som gjør den utrolig behagelig på. Perfekt til sommerens late soldager!

 

Floyd kjole CatherineFloyd kjole Catherine

 

 

MAXIKJOLER TIL JOBB

Ofte er det enkle det beste. Synes du farger og mønster blir for mye, kan du fint gå for ensfargede kjoler – særlig på jobb.

På jobb er det viktig med en kjole du føler deg komfortabel i. En ensfarget, hvit maxikjole er alltid et sikkert kort. Denne nydelige maxikjolen kommer snart i nettbutikken, i flere ulike farger!

Floyd kjole MaiaFloyd kjole Maia

Kjolen Lefi i marineblå fra Soaked in Luxury er elegant nok til fest, og enkel nok til jobb. Med et mønster av blader får du også tatt med sommerfølelsen inn på kontoret.

Er det ett plagg som aldri slår feil om sommeren, så er det den hvite kjolen – og gjerne med print!  En hvit maxikjole er et must-have i garderoben, uansett trend. Kjolen Lefi kommer også i en nydelig, hvit farge.

Soaked in Luxury LefiSoaked in Luxury Lefidress

 

En lang sommerkjole kan redde mange kleskriser gjennom sommeren, og du kan derfor aldri få nok kjoler. Kommer du deg egentlig gjennom sommeren uten en maxikjole?