I vinter og i overgangen til vår så vi tendenser av denim med applikasjoner, som feks broderier eller patches. I sommer har trenden kommet for fullt, og vi elsker det!

Shorts

Shorts Adelia 599,- / Floyd by Smith

Vi elsker de slitte detaljene og de påbroderte blomstene – den perfekte festivalshortsen! Style den enkelt med en ensfarget hvit t-skjorte og tøysko for en avslappet look. Dette er plagget du flytter inn i denne sesongen!

Skjørt

whd-vanja-tee-black_fbs-sk100-monica-805-patches-blue-34
Skjørt Monica 599,- / Floyd by Smith

Denimskjørt med patches har raskt blitt veldig populært og er superfresht å style på varme sommerdager! På bildet over har vi stylet skjørt Monica fra Floyd by Smith med en enkel svart t-skjorte fra Whyred. Når det er flere applikasjoner på skjørtet, er det fint å holde overdelen ensfarget. Om du ønsker å utfordre mer i fargebruken kan du velge en ensfarget bluse eller t-skjorte som tar opp fargene fra skjørtet. I dette tilfellet, for eksempel t-skjorten Jody fra Fransa i militærgrønn.

Vi har også fått inn skjørt Moni i denim fra Floyd by Smith, med nydelig rosebroderier på. Det finner du her >

Denimskjorte

wra-flower-denim-shirt-blue-4-edit
Skjorte Nicole 999,- / Wrangler

Denne western-inspirerte skjorten fra Wrangler med påbroderte blomster er superfin nå på sommeren. En denimskjorte kan styles på mange forskjellige måter – knyt nedre del av skjorten i midjen over et høytlivsskjørt eller bruk den åpen over en t-skjorte og jeans.

Vi har også en jeans fra Wrangler med påbroderte blomster, buksen Robyn Boyfriend, og den finner du her >

Jeans

slx-becca-top-brick-dust-melange_fbs-kine-y105-rose-blue-25-edit
Bukse Kine 699,- / Floyd by Smith

Buksen Kine fra Floyd by Smith har vært elsket av mange siden vi først fikk den inn i nettbutikken. Nå er buksen endelig kommet inn med lekre roser brodert på låret. Med en rosa t-skjorte og beige sandaler har du et enkelt, men pyntet hverdagsantrekk! Om du ønsker å være mer nedtonet, kan du style buksen med en myk ullgenser i grått kombinert med hvite sneakers.

Kine-buksen kommer i flere forskjellige vask og farger – se hele utvalget her >