Sneakers og tøysko kommer vi til å se mye av denne våren og sommeren, sier Floyd stylist Lene Jensen. Det er en sterk tendens å bruke flate joggesko eller sneakers til ulike typer antrekk, og ved å velge et par sorte eller hvite sko får antrekket en sporty og ungdommelig look.

street fashion look

– Den sporty trenden man ser nå har helt klart påvirket salget av sneakers, og kundene våre er veldig glade for at denne trenden er tilbake.

Populær trend

Det skal være komfortabelt, stilrent og kult. Sesongens sneakers er inspirert av 90-tallet, og brukes både til bukser, kjoler og skjørt i hverdagen.

1431-snake-don-black-1Floyd sko Donna 499,-2422-snake-hemp-black-1

Floyd sko Dora 499,-

Tøysko og sandaler

Tøysko er fortsatt en sikker investering, og da først og fremst de lave modellene. De kommer i både klassiske farger og spreke mønster og fargekombinasjoner.

regnbue tøysko

Floyd sko Gia 399,-

Farger og mønster

Det er mye sort, hvitt og klassiske farger, men også friske farger og pasteller. Ellers er det lite detaljer på skoene til våren. Det skal helst være stilrent og klassisk, og dermed passe til mye. Det er enkelt å freshe opp et antrekk med et par kule sko, og det virker som om folk har blitt mer bevisste på dette, avslutter Lene Jensen.