Liker du ikke å gå med kjole? Da er du ikke alene!

Med riktig styling kan du absolutt bruke bukser til fest. Tilfør «partyfaktor» til antrekket med rett tilbehør, og du er festklar på 1-2-3.

Fordelen med å velge bukse til kveldens festligheter er at du ofte kan gå ut ifra plagg du allerede har på deg. Bare bytt ut noen elementer i antrekket etter arbeidsdagen. Vi har satt opp fire enkle steg for å skape et festantrekk med bukse som utgangspunkt:

  1. Velg riktig bukse
  2. Tilfør en pyntet topp eller bluse
  3. Velg assessoarer som gir antrekket det lille ekstra
  4. Topp antrekket med en statement-jakke!

Glam it up

bloggbilder-uke46-bukse-saint513
1. Bukse Saint 513 2. Topp Daphne 3. Sko Kendall 4. Bomberjakke Arizona

Denne sesongen byr på et fantastisk utvalg av materialer, fra glatt sateng til myk fløyel. Vi har her tatt utgangspunkt i en bukse i imitert skinn, og kombinert den med flere ulike materialer for et rocka uttrykk. Buksen i kvaliteten 513 er i seg selv pyntet, så hold farger og mønster på tilbehøret enkelt. En singlet med sølvdetaljer og et par skyhøye hæler er alt som skal til! Ønsker du å ha noe over skuldrene kan du toppe antrekket med sesongens it-plagg; en bomberjakke i sateng.

Simple sophistication

bloggbilder-uke46-bukse-jenny268
1. Bukse Jenny 268 2. Topp Marianna 3. Clutch Diana 4. Jakke Kimmy

En av våre buksefavoritter er kvaliteten 268. Denne er supermyk på, og har en noe glatt overflate som gjør at den også er fin å pynte til fest. Vi har her valgt å style bukse Jenny 268 med en nydelig blomstrete topp fra Soaked in Luxury. Ta opp den dype vinrøde fargen i en matchende clutchveske, og legg til et par enkle smykker i gull. Du kan gjerne putte toppen oppi buksen, og bruke en lengre jakke over.

 Million dollar look

bloggbilder-uke46-bukse-livsmal
1. Bukse Liv smal 2. Bluse Geri 3. Øredobber Loop 4. Pelsjakke Chloe

Dressbuksen er kjent som en klassiker til jobb. Skal du style den til fest vil vi derfor anbefale deg å kombinere den med et par statement-plagg, slik at buksen får et annet uttrykk. Trenden med off-shoulder fra i sommer ser vi også i årets partykolleksjon til jul, og vi har falt for bluse Geri med sitt store blomstermønster. Bruk et par store øredobber til som rammer inn ansiktet, og topp antrekket med en elegant fuskepelsjakke som definitivt vil fungere som et blikkfang.

Les om hvordan du kan style dressbuksen til flere anledninger her >