Gå den kalde årstiden i møte med en god og varm kåpe! Kåpen er ytterplagget du tyr til når kulden melder seg og du fortsatt ønsker å føle deg fin. Høstens kåper skal være elegante og moderne.

 

KÅPER TIL DAME

Det er jo ikke slik at vi ønsker å pynte oss mindre selv om temperaturen synker, men med en stor og uformelig boblejakke, store vintersko og skjerf som dekker halve ansiktet kan stilen drukne litt.

En fin damekåpe gjør det mye enklere å kle seg stilig hver dag. En kåpe er derfor et nøkkelplagg alle kvinner bør ha hengende i skapet. Denne sesongen er det lange snittet populært og kåpene passer til alle anledninger, med hæler eller boots. Elegant og moderne er stikkordene for høstens kåper.

 

Floyd kåpe Caroline

VARM ULLKÅPE

Med en ullkåpe er du sikker å at du vil holde deg både varm og stilig gjennom hele den lange, kalde årstiden. Ullkåper kommer i mange ulike design og kvaliteter med ulik mengde ull. Velger du en kåpe med stor andel ull, vil du være sikker på at du holder deg varm gjennom høsten og vinteren.

Med en fin hverdagskjole eller skjørt og tykke strømpebukser blir du feiende flott i ullkåpen. Har du i tillegg et par lekre støvletter og et skjerf blir du alltid stilig og trendy, selv på de mørkeste dagene. Mørke bukser eller jeans er også en klassiker som alltid ser fint ut sammen med en stilig kåpe.

 

NØYTRALE FARGER

Velg kåper i nøytrale farger som svart, hvit eller grå og du er sikker på at den vil passe til det meste du har i klesskapet fra før, og som i tillegg kan brukes til de fleste anledninger. Med en nøytral farge vil du kunne ha kåpen for resten av livet!

Hvorfor kun kle seg i mørke, dystre farger når det blir kaldere? Gå for en grå kåpe når kulden melder seg. Kåpe Beatrice har et lavt snitt som gjør den veldig tidløs. Kombiner den gjerne med et belte for å fremheve midjen.

Floyd kåpe Beatrice

 

KÅPER I FARGER

Sprit opp den dunkle høsten med farger som gjør deg glad! Hva med å velge en kåpe i din favorittfarge? Farger smitter ikke bare over på humøret – det får også frem din feminine side. Velg kåper med farger, som den blå kåpen Erika. Med midjebeltet får du også en fin silhuett.

Floyd kåpe Erika

En enkel, sofistikert og elegant kåpe går til det meste. Bruk den med et fint ullskjerf, smale jeans og grove boots, og du er klar for den kjølige høsten!

Se alle våre kåper her.