Strikk og skinn – a match made in heaven

Vi elsker å kombinere ulike materialer for å skape kontrast, og er overbevist om at det gir et spennende uttrykk og gjør antrekket mer interessant. En kombinasjon som ligger hjertet vårt nært er strikkede plagg og skinn, hvor et strikket plagg myker opp det røffe uttrykket et skinnplagg gir.

Slik kombinerer du strikk med skinnbuksen

En strikket genser kombinert med en skinnbukse gir deg en avslappet, trendy og kul stil. Skinnbuksen er et allsidig plagg, og for mange et baseplagg i garderoben. Den kan styles på mange forskjellige måter, enten om du bruker den sammen med en topp, t-skjorte eller sammen med en oversized skjorte. For å skape en lag-på-lag effekt er det fint å bruke en strikket cardigan over – i tillegg til at man da får et mer levende uttrykk ved å bruke forskjellige teksturer i plaggene. Det er også kult å bruke en pyntet blazer og pumps til skinnbuksen dersom du skal på fest. For å fullføre antrekket kan du ta på en ullkåpe, skjerf og lue – som med sine myke overflater også er en fin kontrast til glatt overflate av skinn.

soaked23_2_16-117819-cropGenser Nuuk (999,-), Soaked in Luxury

På denne tiden av året digger vi å bruke strikkegenser til skinnbukse, man slår to fluer i en smekk ved å holder seg varm i tillegg å være trendy og velkledd. Antrekket fungerer uansett om man velger en stor og fluffy genser eller en mer finstrikket figurnær genser, her er det bare å finne frem favoritt strikkeplaggene og prøve seg frem. Style med et par enkle ankelboots eller sneakers til hverdags – og ha med pumps og hoops i veska dersom du har walkover fra jobb til fest.

floyd_aw2016_05_2011_stripe-2

  1. Genser Denise (599,-) 2. Bukse Kine 513 (699,-) 3. Sneakers Tyra (599,-), alt fra Floyd

Dersom du synes det blir for rocka å bruke sorte skinnbukser kan du velge brune eller grå i stedet – det gir et mykere uttrykk. Det er for eksempel superfint å velge bukser og strikket genser i samme fargetone – eksempel grå skinnbukse i kombinasjon med en grå strikkegenser eller en strikket kjole. Sammensetningen skaper et klassisk og rent uttrykk som er lett å like som hverdagsantrekk.

Vi påstår: et skinnskjørt passer til alt!

Et must i alle kvinners garderobe: skinnskjørtet. Et svart skinnskjørt kan brukes til alt og er nok hva de fleste velger dersom de skal investere i et skjørt. Du må prøve deg litt frem for å finne ut hvilken fasong som kler deg best, og viktige parametre er hvor langt det er, hvilken fasong det har, og hvor høyt det er på livet. Når disse valgene er tatt, og du har bestemt deg for om du skal gå for et sikkert kort, svart, eller om du vil leke deg litt med farger.

soaked23_2_16-r_dtskinnskj_rt

  1. Genser Roberta (799,-), Soaked in Luxury

Når du har funnet et skjørt du liker er vi overbevist om at dette blir et plagg du kommer til å ta frem igjen og igjen, og bruke til både jobb, hverdag og fest. På jobb kan du kombinere skjørtet med en lun strikkegenser, en skjorte og tykke strømpebukser. Du kan kombinere antrekket med sneakers, ankelstøvletter eller høye støvletter alt ettersom hva du føler deg mest komfortabel i.

Til hverdags kan du style skjørtet med en kul t-skjorte eller topp, og ta en strikket cardigan eller bomberjakke over. Dersom du i tillegg tar på en ullkåpe, skjerf og lave sneakers får du en avslappet og komfortabel stil.

blogg-uke44-skinnogstrikk-produkter
1. Øredobber Stars (299,-) 2. Pumps Kendall (599,-) 3. Clutch Diana (199,-) 4. T-skjorte Cathrine (299,-) 5. Skjørt Avril (599,-)

Skinnskjørtet er også et sikkert kort til festantrekket. Style med en mønstret topp eller bluse og sleng en blazer over skuldrene. Til fest er det fint med høye pumps og smykker som passer til, og for å sette prikken over i-en ville vi valgt en iøyenfallende clutch til antrekket.

Se vårt utvalg av bukser og skjørt i skinn og imitert skinn her >

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-