Vi elsker å kombinere ulike materialer for å skape kontrast, og er overbevist om at det gir et spennende uttrykk og gjør antrekket mer interessant. En kombinasjon som ligger hjertet vårt nært er strikkede plagg og skinn, hvor et strikket plagg myker opp det røffe uttrykket et skinnplagg gir.

 

Slik kombinerer du strikk med skinnbuksen

En strikkejakke kombinert med en skinnbukse gir deg en avslappet, trendy og kul stil. Skinnbuksen er et allsidig plagg, og for mange et baseplagg i garderoben. For å skape en lag-på-lag effekt er det fint å bruke en strikkejakke over en bluse eller skjorte – i tillegg til at man da får et mer levende uttrykk ved å bruke forskjellige teksturer i plaggene. Det er også kult å bruke en pyntet blazer og pumps til skinnbuksen dersom du skal på fest. For å fullføre antrekket kan du ta på en ullkåpe, skjerf og lue – som med sin myke tekstiler også er en fin kontrast til glatt overflate av skinn.

Cardigan Isbea 1199,- / Soaked in Luxury Bluse Neha 1099,- / Gai + Lisva Bukse Scarlett Cropped 999,- / LEE Sneakers Serena 999,- / Philip Hog

På denne tiden av året digger vi å bruke strikkegenser til skinnbukse – man slår to fluer i en smekk ved å holde seg varm i tillegg til å være trendy og velkledd. Antrekket fungerer uansett om man velger en stor og fluffy genser eller en mer finstrikket figurnær genser. Her er det bare å finne frem favoritt-strikkeplaggene og prøve seg frem. Style med et par enkle ankelboots eller sneakers til hverdag – og ha med pumps og et par store øredobber i veska dersom du har walkover fra jobb til fest.

Skinnhansker Nena 799,- / Whyred Lue Otaheite 149,- / Nümph Skjerf Wiley 799,- / Whyred Genser Cheryl 399,- / Fransa Støvletter Franca 1199,- / Shoe Biz Bukse Jessy 513 799,- / Floyd by Smith

Dersom du synes det blir for rocka å bruke sorte skinnbukser kan du velge grå i stedet som gir et mykere uttrykk. Det er superfint å velge bukse og strikket genser i samme fargetone – for eksempel grå skinnbukse i kombinasjon med en grå strikkegenser eller en strikkekjole. Sammensetningen skaper et klassisk og rent uttrykk som er lett å like som hverdagsantrekk. Tilfør gjerne litt farge til antrekket ved hjelp av tilbehør.

 

Vi påstår: et skinnskjørt passer til alt!

Et must i alle kvinners garderobe: skinnskjørtet. Et svart skinnskjørt kan brukes til alt og er nok hva de fleste velger dersom de skal investere i et ekte skinnskjørt – men velger du en rimeligere variant i imitert skinn kan det være gøy å velge et med mer farge. Du må prøve deg litt frem for å finne ut hvilken fasong som kler deg best – viktige parametere er hvor langt det er, hvilken fasong du har, og hvor høyt det er på livet.

Cardigan Isbea 1199,- / Soaked in Luxury Skjørt Tamara 699,- / Soaked in Luxury Belte Eliza 199,- / Soaked in Luxury

Når du har funnet et skjørt du liker er vi overbevist om at dette blir et plagg du kommer til å ta frem igjen og igjen – og bruke til både jobb, hverdag og fest. På jobb kan du kombinere skjørtet med en lun strikkejakke, en pen topp og tykke strømpebukser. Du kan bruke antrekket med både sneakers, ankelstøvletter og høye støvletter – alt ettersom hva du føler deg mest komfortabel med.

Skjerf Solid 449,- / Unmade Copenhagen Belte Eliza 199,- / Soaked in Luxury Genser Ambarella 599,- / Nümph Støvletter Britt 1399,- / Shoe Biz Skjørt Tamara 699,- / Soaked in Luxury Veske Chloe 649,- / Katie Loxton

Til hverdags kan du style skjørtet med en trendy strikkegenser i en frisk farge, eller en kul t-skjorte. Med et stort skjerf, et par tøffe boots og en bucket-bag får du en avslappet og komfortabel stil.

 

Vi har samlet et utvalg trendy plagg i strikk og skinn som vi håper vil inspirere deg til å oppdatere høstantrekket ditt >