Det kommer kanskje ikke som en bombe at vi også denne vår- og sommersesongen skal kle oss i striper – et mønster som er en gjenganger hvert eneste år både på topper, kjoler, skjørt og bukser! I motebildet ser du klassiske sorte og hvite franske striper, fargerike striper, horisontale og vertikale striper. Alt er lov!

KLASSISK UTTRYKK

Kjole Isabella
Floyd kjole Isabella

Horisontale striper er en viktig del av den maritime og sofistikerte stilen, og er en evig klassiker. De mest vanlige fargene for våren og sommeren er hvitt kombinert med sort, rødt eller blått, selv om det også finnes mer fargesprakende varianter og variasjoner på hvordan stripene kommer til uttrykk. Kjole Isabella kombinerer de klassiske stripene i en oppdatert look, mens Sandy er en genser i klassisk design som kan være en del av en basisgarderobe du kan variere sammen med både skjørt og bukse.

LETT Å KOMBINERE

Genser Sandy
Floyd Genser Sandy

Det er ikke så rart at stripene er en stor hit, mønsteret er enkelt å kombinere, samtidig som det gir mer liv til et ellers nøytralt antrekk. De stripete plaggene kommer i mange varianter og farger, og er en klassiker du alltid kan ta fram uansett sesong. En stripete skjorte og jeans er et hverdagsantrekk du aldri kan bomme på, og vi mener at skjortekjolen Esma også er et sikkert kort. På kalde dager er den superfin over en smal jeans!

Kjole Esma
Soaked in Luxury Kjole Esma

ALLTID VELKLEDD

Striper er et av de mest anvendelige, klassiske og stilsikre mønsteret som finnes. Når du velger et plagg med striper er du kledd for enhver anledning; en t-skjorte og jeans – i kombinasjon med fargede lepper. En stil som aldri kan gå feil.

T-skjorte Vegas
Soaked in Luxury topp Vegas & Floyd bukse Angelina 211
De evigvarende stripene har aldri vært mer i vinden enn nå, og mønsteret er en av vårens største trender, så nå er det bare å ta frem de gamle stripefavorittene eller kanskje gå til innkjøp av et nytt drømmeplagg?

Se hele utvalget av striper her >