Sommersesongens mange festligheter kan gå hardt utover lommeboken om man ikke investerer i en kjole som kan brukes mer enn en gang. Gjør du derimot en allsidig investering kan du ved hjelp av enkle stylingtriks bruke kjoledrømmen utallige ganger gjennom hele vår- og sommersesongen.

Hos FLOYD.no er omslagskjolen Katharina fra Love & Divine en slik allsidig vinner som like gjerne blir med på sommerens bryllupsfest, som en nedpå kafédate med venninnegjengen. Her er en liten guide til hvordan vi ville stylet kjolen til fire ulike festligheter.

 

17-mai feiring 

Har du ikke bunad, eller ønsker å skifte til noe lettere på kveldstid, er en dus og feminin omslagskjole et perfekt kjolevalg. Style den smukke pastell-herligheten til et par beige pumps som de lekre pumpsene Gina i semsket tekstur fra Floyd by Smith.

Kjøp antrekket: Kjede Pear Rosa 249,- / Syster P Kjole Katharina 899,- / Love & Divine Sko Gina 599,- / Floyd by Smith

På tilbehørsfronten er ikke dette anledningen til å overøse kjolen med glitrende tilbehør for å konkurrere med bunadssølvet. Du bør heller holde antrekket elegant og enkelt med et feminint kjede i halsen som Pear Rosa fra Syster P. I riktig 17. mai-ånd blir antrekket desto søtere med en lekker flettefrisyre.

 

Konfirmasjon

Siden konfirmasjon er en formell anledning bør man ikke style kjolen for sexy til denne familiefesten. Mai-måned er enda litt kjølig, så bruk gjerne den trendy trenchcoaten Carina over kjolen for et stilfullt og kledd uttrykk.

Kjøp antrekket: Øredobber Planet 549,- / Syster P Kjole Katharina 899,- / Love & Divine Veske Kira 1999,- / Whyred

På grunn av den mørkere jakken anbefaler vi å kombinere antrekket med sorte pumps og en sort veske for å oppnå et antrekk som oser av klassisk eleganse. Glem selvfølgelig ikke å pynte opp antrekket med litt bling fra Syster P. To favoritter er armbåndet Strict og ørepynten Planet.

Kjøp tilbehøret: Sko Drew 1499,- / Pavement Trenchcoat Carina 1599,- / Floyd by Smith Armbånd Strict 399,- / Syster P

Bryllupsfest

Når man blir invitert i bryllup skal det aldri spares på glitteret. Selv om denne kjolen allerede har en skinnende tekstur kan den tåle mye glamorøst tilbehør når den pyntes opp til bryllupsfesten.

Kjøp antrekket: Øredobber Rachel 749,- / Cecilie Melli Veske ‘All that glitters’ 199,- / Katie Loxton Kjole Katharina 899,- / Love & Divine

Style antrekket med et par glitrende hæler – gjerne i en sølv-tekstur som matcher clutchen ‘All That Glitters’, og gi antrekket prikken over i-en med et par lengre og glitrende øreheng som Rachel fra Cecilie Melli i ørene.

 

Sommerfest

På sommerfesten er tiden inne for å røffe opp denne lekre kjolen med litt tøffere teksturer. Dette gjør du ved hjelp av skinnjakken du allerede har i skapet eller favoritten vår – denimjakken Keira fra Soaked in Luxury.

Kjøp antrekket her: Denimjakke Keira 999,- / Soaked in Luxury Kjole Katharina 899,- / Love & Divine Skjerf Kalmia 449,- / Becksöndergaard

La pumpsene stå igjen på kontoret og bruk heller noen lyse semskede boots for å naile det mer avslappede uttrykket som hører sommerfesten til. Myk opp disse teksturene med et delikat og sommerlig skjerf i håret. Et slikt stylingtriks flørter med det bohemske uttrykket som alltid er en slager på sommerfesten. Vi elsker skjerfet Kalmia for en slik styling.

 

…en liten bonus

Kjolen har allerede vært med på en rekke ulike fester, men på 1-2-3 tas den også inn i hverdagsgarderoben. Magien er nemlig at omslagskjoler kan åpnes og derfor brukes som en slags delikat cardigan over den hvite t-skjorten og yndlingsjeansen. Vi har lagt vår elsk på blåtonene i jeansen Johanna Kick Flare fra Ivy. Style det hele til noen hvite sneakers, og du har hverdagsantrekket med det lille ekstra.