En enkel hverdagskjole kan transformeres ved hjelp av lure stylingtriks og riktig tilbehør. Vi viser deg hvordan!

Ved å bruke riktig tilbehør, kan du med enkle grep endre looken på antrekket, og dermed få mer ut av plaggene i garderoben. Særlig skoene utgjør en essensiell rolle i antrekket og preger i stor grad uttrykket du ønsker å formidle.

Når du har valgt den stilen du liker aller best, kan du eksperimentere med forskjellige strylingtriks for å gjøre antrekket enda mer interessant.

Én kjole, tre stiler

Hvis du investerer i én enkel og fin hverdagskjole kan du kle den opp til å fungere til mange anledninger i løpet av sommeren.

Planlegger du antrekk på denne måten vil du også kunne spare mye plass i kofferten. Enten du tilbringer sommeren på hytta i innlandet, ved kysten, eller i syden, er sjansen stor for at du skal på restaurantbesøk, båttur eller spaserstur, og ikke minst nyte late dager, enten det er på din egen plen, stranda eller i skjærgården.

Vi har tatt utgangspunkt i en enkel, hvit sommerkjole, og gitt den tre uttrykk som passer flere sommerlige anledninger.

Avslappet og nedtonet

Style den hvite kjolen med enkle og behagelige sandaler, bohemske perlesmykker, og bruke et flettebelte i midjen, for den perfekte sommerdagen i parken eller på stranda.

Mot kvelden kan du slenge en poncho over skuldrene. Ekstra fint er det å knytte beltet over ponchoen. La ponchoen henge over skuldrene, med en glippe foran. Da får du vertikale linjer i antrekket som virker forlengende. Bruker du beltet utenpå utenpå ponchoen, blir uttrykket mer kvinnelig og feminint, fordi det fremhever formene. Fremfor å feste belteenden, kan du slå en enkel løkke, så tuppen vender nedover, da får antrekket en kul vri.

Med saltvannsspray i håret og skimrende glød i huden blir looken komplett.

Collage-tilbehør-bohemsk
1) Poncho Hailey 499,- 2) Armbånd Love 199,- 3) Belte Pia 299,- 4) Sandal Flip-flop 199,-

Sporty og aktiv

Komplimenter agendaen med klærne. Til aktive dager er det perfekt med et sporty og kult antrekk. Maritime farger som blått og hvitt er fint til både båtliv eller spasersturer i innlandet.

Style den enkle kjolen med flate, hvite sneakers – i år er det ekstra hot med litt platå, og vi takker ikke nei til et par cm ekstra på høyden. Looken blir med en gang sporty og kul!

Vi elsker å kombinere forskjellige blånyanser, og det er alltid greit med et par ekstra lag. Bruk skjorta over kjolen, la den være åpen og knyt en sløyfe. Igjen får du poengtert midjen og antrekket blir mer interessant enn om skjorta henger rett ned. På varme dager kan du knyte skjorta rundt livet, som en frisk vri. Og dersom vinden er kjølig kan du henge den sporty jakka over skuldrene.

Topp antrekket med enkle og delikate sølvsmykker. Looken blir dermed ganske annerledes, selvom kjolen er den samme!

Collage-tilbehør-sporty
1) Jakke Jeanette 699,- 2) Skjorte Brianna 599,- 3) Kjede Crystal 4) Sneakers Stella

Fin til fest

Den samme enkle sommerkjolen passer perfekt til kvelden, enten du skal på konsert, nyte deilig mat på en fin restaurant, eller på sommerfest hos naboen.

Pumps er et må-ha for kvelden og gir antrekket det perfekte feminine preget man ønsker. Lekre smykker, som synlig ørepynt, eller delikate halskjeder med perledetaljer, understreker det feminine uttrykket.

Tilbehøret som gir deg flest stylingmuligheter, uavhengig av anledninger, er likevel sjalet. Du kan bruke det på den klassiske måten, og dandere det løst rundt halsen. Eller sette opp håret i en topp, og slå sjalet rundt i flere omganger og avslutte med en sløyfe, da kan du holde antrekket helt enkelt og likevel se fresh ut! Et hot triks denne sesongen er å bruke sjalet i stedet for et belte. Knyt det i midjen til kjoler, eller bruk det som et belte til jeans.

Vår favoritt, til det pyntede antrekket er å bruke sjalet som et smykke, og knyte det stramt i halsen og la endene flagre.

Collage-tilbehør-pyntet
1) Kåpe Katie 1 099,- 2) Chiffonsjal 199,- 3) Armbånd Rose 4) Pumps Cara