Antrekks-hjelpen er her! Vi har satt sammen tre antrekk som gjør deg fin til festen. Hvilket antrekk liker du best?

Liten og lekker

Det er julebord kun én gang i året. Vis kollegaene en annen side ved deg selv enn den de ser til daglig, og velg en liten og nett kjole som er akkurat passe forførende. Men vær obs på hvordan du styler den så uttrykket ikke blir altfor sexy.

Velger du en tettsittende minikjole med wow-faktor vil du garantert snu hoder!

Denne versjonen i burgunder er fasongsydd og sømmene er strategisk plassert for å gi figuren en hjelpende hånd, samtidig som det tykke scuba-stoffet gjemmer bort valker og cellulitter. Vi er heller ikke fjerne for å søke enda litt ekstra hjelp fra undertøyskuffen denne kvelden – en shapewear strømpebukse vil løfte rumpa og poengtere midjen ytterligere.

Shop: Shapewear

Stylingtips!

Få en sofistikert look ved å samle håret i en lav og løs knute, eller hestehale. Obs! Surr et parti av håret rundt festet så strikken ikke synes for en mer profesjonell look. Marker enten øynene eller leppene – begge deler kan bli mye til denne looken.

Velg BH med omhu! En BH som separerer og løfter gjør seg godt til denne kjolen som har dyp utringning – men unngå den typiske push-up BHen som klemmer sammen puppene – det kan bli litt for mye av det gode. Ønsker du å være mer tildekket kan du style kjolen med en klassisk hvit bluse under, eller overraske med en mønstrete variant!

Tilbehøret

Pumps er et må-ha til julebordantrekket og det riktige valget hvis du bruker strømpebukser. Hælhøyden på disse er 9 cm, og har en forlengende effekt på beina. Er du ikke vant til å gå i høye hæler bør du heller velge et par med 6 cm høye hæler – da er sjansen større for at de forblir på føttene gjennom kvelden.

Shop: Flere fine kjoler til julebordet

Den lille sorte

Som et alternativ til den ettersittende og svarte blondekjolen vi ser år etter år, kan du denne sesongen velge en løsere og transparent variant av den lille sorte. En oppdatert klassiker!

Sløyfer, rysjer og volanger er blant trendene vi ser både på overdeler og kjoler denne festsesongen.

Stylingtips!

Er anledningen formell lønner det seg alltid å sette opp håret, eventuelt gå for et halvoppsatt hår. Men til de fleste julebord er det innafor med utslått og bølget hår. Et godt tips for volum er å bruke tørrsjampo inn mot hodebunn. Krøll deretter håret med rettetanga for å gi det naturlig bevegelse. En krølltang gir fort håret dukkeaktige korketrekkere. Børst ut og spray håret med en fleksibel hårspray for å beholde bevegelsen, uten at krøllene sklir ut.

Denne looken er lekker med en farget leppestift. Velg en variant som går mot burgunder eller trendfargen plomme og looken blir komplett!

Tilbehøret

Svarte pumps er et sikkert valg til ethvert festantrekk. Velg et element i stylingen som skiller seg ut! Prøv for eksempel en lilla clutchveske! Fargen tar opp igjen leppestiften og skaper litt liv blant de mørke klassikerne.

Trenger du inspirasjon til ytterplagg – sjekk her!

Gull og glamour

Ingenting sier fest som en paljettkjole. Og det beste med en paljettkjole er at festlooken er sikret – om du vil kan du holde resten av looken nedtonet, med svart tilbehør, enkelt hår og naturlig makeup, og du vil fortsatt være festens midtpunkt! Rett og slett en “quick fix” hvis du har dårlig tid og skal på fest!

I år har det vært særlig mye gull og glitter i trendbildet! Og noe mer perfekt til julebordet og nyttårsfesten skal du lete lenge etter. Dette er i tillegg en kjolevariant vi ser komme igjen år etter år – med andre ord en sikker investering om du har et godt øye for gull og glamour.

Stylingtips!

Selv om kjolen i seg selv er en fest, syns vi likevel det er gøy å style den med glamorøst tilbehør. Ta den helt ut med en fuskepels hengende over skuldrene.

Obs. Unngå mye sminke til denne looken! For en elegant look kan du markere øynene med en smal våtliner-linje over øyet, litt maskara, og hold leppene nude-farget. Håret kan du knyte i nakken, eller ha utslått med naturlige bølger.

Tilbehøret

Fullfør den glamorøse looken med både smykker og clutchveske i gull. Ikke vær redd for å kjøre på med statement ørepynt – det balanserer antrekket, og bringer fokuset opp til ansiktet. Smykker i halsen bør du derimot unngå, med mindre paljettkjolen er utringet.

Les mer: Sesongens fineste selskapskjoler