På motemessen i høst møtte vi den norske agenten til merket Katie Loxton fra UK. Katie Loxton lanserte våren 2016 en rekke vesker, clutcher, toalett- og makeupmapper, nøkkelringer, duftlys og gratulasjonskort, og mottakelsen har gått over all forventning. Merket har gjort stor suksess i UK og nå står de norske forbrukerne for tur. Hun designer produkter som uttrykker luksus og design, men til en pris som er tilgjengelig for alle.

EN CLUTCH SETTER SPISSEN PÅ ANTREKKET

Vi ble veldig imponert over kolleksjonen, og hadde et strev med å holde tilbake da vi kjøpte inn ettersom alt var så fint! Noe av det første vi så var de lekre clutchene. De er  rene i designet, kommer i flere farger, er laget i kunstskinn med preget overflate – påtrykt forskjellige ‘sayings’. Prisen tilsier at du kan kjøpe en til selskapskjolen, og en til hverdagskjolen – i den fargen og med det budskapet du liker best. Vi ble litt ekstra forelsket i de metalliske clutchene, den er allerede satt på favorittlista.

all-that-glitters

DUFTLYS GIR FØLELSEN AV LUKSUS

Ikke bare er de vakre å se på, men de dufter også himmelsk. Duftlysene fra Katie Loxton kommer i en mengde dufter; fiken & epleblomst, appelsin & mango, champagne, kanel, pære, bomull & jasmin, granateple, grapefrukt og peoner, kokos og brenner fra 22-50 timer. Vi skulle gjerne hatt et i hvert rom! Vi har tatt inn duftlys med litt forskjellig utseende som kan passe til ulike rom, et lys passer godt i gangen mens et annet er perfekt på badet. Ikke minst er det veldig hyggelig å gi bort som gave til noen du setter pris på!

sparkle-relax-hello

GYLDNE ORD TALER FOR SEG SELV

Vi har tatt inn seks forskjellige doble kort fra Katie Loxton – alle i tykt eksklusivt papir med påtrykt håndskrevet ‘saying’ i gull. Du kan bruke kortet til flere anledninger som bursdag, venninnegave, som kort til vertinnen eller til andre du har lyst til å gi en oppmerksomhet. Til hvert kort medfølger det en gylden forsegling du kan lukke konvolutten med, og et feste du kan sette på og trekke gavebånd gjennom slik at kortet følger gaven. Kortet ser elegant og eksklusivt ut, og er veldig vakkert i utførelsen.

katie-kort

Vi er dypt forelsket i produktene fra Katie Loxton, de får oss i godt humør og sprer en magisk og luksuriøs stemning hjemme – i hvert eneste rom :-)

Se hele utvalget av Katie Loxton på Floyd.no her >