Nå er tiden endelig kommet da vi igjen pakker vekk vinterjakkene, og oppdaterer garderoben med lette og stilige vårjakker. Jakker er et plagg som stjeler mye oppmerksomhet, og kan være med å sette prikken over i-en på antrekket ditt.

Her er tre av våre favorittmodeller blant årets vårjakker, fra klassikeren og den minimalistiske romantiske, til den korte praktiske.

Soaked trenchcoat PeroneKLASSIKEREN
Den klassiske trenchcoaten er en jakke som kler alle kroppsfasonger. Som betegnelsen «klassikeren» tilsier er dette en jakke alle kvinner burde ha i garderoben sin. Den har et tidløst design, og er en sikker investering ettersom dette er en jakke du kan finne frem igjen år etter år. Den innsvingede fasongen er flatterende og beltet i livet gir en markert midje som fremhever feminine former. Style den sammen med jeans og tøysko til hverdags, eller bruk den over dine fine skjørt og kjoler til fest. Denne jakken kan kombineres med så å si alt, prøv den gjerne med årets store trend- slengbukser, for en oppdatert look. Den klassiske trenchcoaten får du i flere forskjellige farger og lengder, men ønsker du en sikker vinner som går til alt bør du velge en som rekker til rett over knærne i beige eller en mørk farge, som mørkeblå og svart.

Soaked Katie CoatROMANTISK
Den feminine, romantiske jakkemodellen er perfekt for deg som foretrekker enkle rene snitt. Soaked in Luxury har laget den perfekte minimalistiske jakken- Katie. Den er rettere i fasongen enn en trenchcoat, har rund hals og store lommer med gullglidelåser. Jakken er myk og behagelig på. En minimalistisk jakke er på ingen måte kjedelig, den er både stilfull og elegant, og kan løfte ett hvert antrekk. Det er nettopp dens enkelhet som gjør at den så lett kan brukes til flere ulike stiler og anledninger. Skap en frisk vårlig look med en jakke i feminine pastellfarger som lyseblå eller rosa, eller velg en klassisk farge som offwhite, svart eller mørkeblå.

Gitte beigePRAKTISK
Vi har alle bruk for den praktiske hverdagsjakken som gjør jobben sin enten vi skal ut å gå tur i vårsola, på kafétur med en god venninne eller holde varmen på en kjølig dag.

Jakken Gitte er vårt klare valg når vi skal ha en allsidig jakke som kan redde enhver anledning. Jakken har ribbestrikk på baksiden av ermene og langs sidene som gir god bevegelighet og gjør at den føles veldig behagelig på. Den er kort i modellen, og innsvinget i sidene slik at den gir en feminin fasong. Selv om jakken skal være praktisk ønsker vi selvfølgelig også at den skal være stilfull og moteriktig. Jakken Gitte er en quiltet jakke med trendy gulldetaljer, så med denne kan du føle deg fin samtidig som du holder varmen. Dette er en jakke du kan ha glede av i mange år. Det kan med andre ord være lurt å investere i en trygg farge som du vet varer lenge som offwhite, beige eller svart.

Her i Norge er vi vant til at jakken alltid må være med oss, året rundt. Du vet aldri når været og temperaturen vil endre seg, og dette bruker vi selvfølgelig som en unnskyldning for å ha et stort utvalg jakker i garderoben :)

Så, hvilken jakke blir din nye investering denne våren?