Julen står for døren, men først skal årets julebord gjennomføres. Kanskje du både skal på julebord med jobben, venninnegjengen og treningsgruppa, korpset, koret eller den lokale turforeningen? Her får du tips til hvilke kjoler som passer for årets julebordsesong!

Les også: Den perfekte julebordkjolen 2016 – se trendene her >

Langt er elegant

Floyd kjole Josefine
Floyd kjole Josefine lang

Skal du på julebord med jobben eller i en litt formell setting, kan en lang julebordkjole passe perfekt. Lange kjoler er elegante og gir en silhuett som mange kler godt. Ønsker du en litt nøytral kjole, kan du gå for en ensfarget og mørk kjole. Utsmykninger som paljetter og blonder gir kjolen særpreg.

Vil du derimot skille deg litt ut fra den sort-kledde majoriteten, vil en kjole med farger og store mønstre være et godt valg. Går du for en lang kjole med mange detaljer, bør du holde sminken enkel, så det ikke blir for mye.

Tips: Det fine med lange kjoler, er at ingen ser hva du har under. Skal du være mye ute i kaldt vintervær, vil ingen kunne se om du har byttet bort nylonstrømpene med et tykk og god strømpebukse.

 

Rødt og romantisk

Floyd kjole Rebecca
Floyd kjole Rebecca

En kjole i rødt er aldri feil når juleselskapene står for tur. Julekjoler i alt fra burgunder til mer flammende rødtoner er vanlig å se på julebord landet rundt. En utsmykket kjole med mange detaljer, styler du med enkle smykker og nøytrale farger på sko og veske. Her er det kjolen som bør skinne.

Går du for en romantisk stil og en kjole med duse rødtoner og mindre detaljer, kan du velge tilbehør som skiller seg mer ut. Det kan være smykker med diamanter, øredobber med sterke farger eller sko som glitrer – Lek deg frem til en stil som passer deg!

 

 

 

En kjole til flere anledninger

Floyd kjole Kate
Floyd kjole Kate

Et hot tips om du skal i mange juleselskaper og julebord dette året, men ikke ønsker å kjøpe ny kjole for hver anledning, er å gå for en svart og enkel kjole. Den lille sorte er alltid et sikkert valg, og du vil kunne style og pynte den både opp og ned avhengig av dresskoden for selskapet du skal i.

Med høye hæler, store øreringer og stilig sminke, vil du gli rett inn på hvilket som helst julebord. Går du for en lang, svart kjole, kan du bruke den som nyttårskjole og julebordkjole mange år på rad. Varierer du tilbehøret, vil ingen merke at du har brukt kjolen før.

 

En svart kjole trenger absolutt ikke være kjedelig. Velger du en strømpebukse med fargeprint, oppsatt hår med hårpynt eller noen knæsje sko, så vil du garantert klare å vekke oppmerksomhet i forsamlingen.

 

Glitter og glamour

Floyd kjole Jessica
Floyd kjole Jessica

Er det én sesong der glitter og paljetter passer perfekt, så er det i jula. En paljettkjole passer godt til deg som har en litt rocka stil. Svarte sko i lakk eller armbånd i skinn gjør seg godt som en kontrast til den glitrende kjolen.

En kjole som Jessica eller Beyonce, kan du bruke både på julebord med kollegaer og på nyttårsaften med vennegjengen. I et lokale med stearinlys, dempet belysning og fyrverkeri, vil kjolen din gi et helt spesielt fargespill og du vil se nydelig ut.

 

 

 

 

Ønsker du mer inspirasjon til årets julebordkjoler? Eller kanskje du mangler det rette tilbehøret som et sjal til kjolen, sko, veske eller strømpebukser? Ta en titt på nettsidene våre eller se andre inspirerende blogginnlegg.