Usikker på hva du skal ha på deg? Hvorfor ikke gå for ton-i-ton i marineblått, grått eller svart med det populære skjørtet Tone? Disse antrekkene kan du ikke gå feil med!

Floyd Skjørt ToneVis frem bena dine i det ettersittende skjørtet Tone. Det elegante tulipansnittet og draperingene gjør at det sitter pent på. Og aller viktigst – skjørtet vil føles behagelig på hele dagen på grunn av den myke kvaliteten med god stretch. I tillegg har Tone strikk i midjen for en for en optimal passform for alle kroppsfasonger.

Gå for et ton-i-ton antrekk i elegant marineblått, grått og svart! Velger du en topp i samme farge som underdelen vil du dessuten virke høyere – og det er jo aldri feil.

Floyd bluse Nette

Er du ute etter en mer pyntet stil er bluse Nette i marineblå perfekt. De romantiske blondene løfter antrekket slik at du kan gå rett fra jobb til en finere middag med en venninne.

Style skjørtet i grått med en strikkegenser som Henriette for en hverdagslig og moteriktig stil. De ulike grånyansene og kontrastene mellom glatt og grovstrikket gjør også antrekket interessant.

Svart går aldri av moten! Style Tone i svart med genser Tina og en feminin og avslappet hverdagslig look. Kombinasjonen av draperinger og striper gjør et enkelt antrekk mer spennende.

Floyd genser Tina

Vil du gi ditt ton-i-ton antrekk det lille ekstra kan du gjerne mikse forskjellige teksturer og tekstiler for å skape spennende kontraster. Kombiner skjørtet Tone med chiffon, silke eller denim.

Finn din favoritt blant alle våre skjørt her.