Sleng deg på sesongens store trend, 70-tallet! Se for deg store solbriller, et florlett skjerf, bukser med høyt liv og sleng. Stylistene jubler for at slengbukser er tilbake, og selv jentene som har sverget til smale jeans stiller seg nå i kø for å sikre seg en ny favoritt med sleng. Tro meg – du kommer til å elske de!

 

Slengbukser i FASONGER

En slengbukse kan komme i mange varianter; med vide eller smale ben, mye sleng eller lite sleng. De fleste modellene kommer med normalt eller høyt liv. Floyd har flere slengbukser med litt forskjellig uttrykk, men fellesnevneren er et mykt og elastisk denimstoff med god elastikk. Med andre ord: fantastiske å ha på!

Floyd bukse Jackie
70-tallet er tilbake! Modellen Jackie er en av våre bestselgere.

Bukser med høyt liv

Prøv en slengbukse med høyt liv og du vil oppleve hvor flatterende den er for fasongen din! Sett sammen et antrekk med en skjorte stylet inni buksen – eller en figursydd t-skjorte. Til denne stilen passer det perfekt med platåsandaler, spisse pumps eller boots. For en mer avslappet look er det superfint med enkle sneakers.

Floyd bukse Donna
Pass på at buksebenene er lange nok for høye hæler. Buksen Donna passer godt til stiletter og pumps!

 

Viktigst av alt er at du passer på at buksen er lang nok – prøv den gjerne med høyhælte sko i butikken for å sikre deg at den sitter perfekt. Med denne enkle oppskriften til et antrekk er vi sikre på at du kommer til å føle deg stilig! Slengbukser får nemlig bena til å virke lengre, den fremhever kroppsfasongen og balanserer silhuetten – og er rett og slett morsommere å gå med enn vanlig jeans.

Floyd bukse Laurie
Slengbukser med høyt liv gjør bena dine lengre og viser frem de beste sidene ved deg! Buksemodellen Laurie passer til både hverdag og fest.

 

Vi tror slengbuksen er her for å bli en stund – på samme måte som smale bukser (slim-fit) kom på begynnelsen av 2000-tallet.

Så hva venter du på? Finn slengbuksen med den fasongen du trives best i, ha det gøy, og husk: det er bare mote!