Plagg i skinn og velur dominerer motebildet, og hele verden ser ut til å ha forelsket seg i disse materialene. Velur er et materiale som både gir et eksklusivt uttrykk, samtidig som det er veldig behagelig å ha på. Ethvert plagg i dette stoffet tilføres noe ekstra, og endelig er det akseptabelt å kle seg i velur både til hverdags og fest. Vi elsker å lage spennende kombinasjoner, og velur blir ekstra vakkert når du kombinerer med et plagg som skaper kontrast. Dersom du setter sammen et antrekk med velur og skinn skapes denne kontrasten som gir et antrekk det lille ekstra.

Luksuriøs i velur på fest

bloggbilde-2stk-luksuriospafest
Vi har mange favoritter blant velurkjolene våre, men den som troner øverst på ønskelisten er kjole Vera fra Soaked in Luxury. Denne kjolen har et klassisk ettersittende snitt med t-skjorte ermer, som gjør at den sitter flatterende på de fleste kroppsfasonger. Fargen er ‘to die for’ i en dyp lillatone, som passer perfekt inn i førjulstidens fargespekter. Bruk kjolen på julebord med jobben eller venninner, og du vil garantert stikke av med prisen for mest eksklusive antrekk! Style kjolen med tynne svarte strømpebukser, høye pumps og en svart skinnjakke for å røffe opp uttrykket. Og som siste hånd på verket: Sett håret opp i en hestehale i en hårstrikk i velur fra By Eloise!

Eksklusiv og komfortabel hverdag

bloggbilde-2stk-eksklusivogkomfortabel-1

Kombinasjonen skinn og velur kan fint brukes til både hverdags og på jobb! Skjørt Katja i skinnimitasjon fra Floyd by Smith er et stretchy og behagelig skjørt som passer ypperlig inn i en hektisk hverdag. Om du styler skjørtet med topp Mariana fra Soaked in Luxury, svarte tykke strømpebukser og sneakers får du et pent og komfortabelt hverdagsantrekk. Om du fryser lett, kan du fint toppe antrekket med en lang strikket cardigan og et skjerf.

Svart med svart – i ulik tekstur

bloggbilde-2stk-svartmedsvart

Et helsvart antrekk er en sikker vinner om du er usikker på hva du skal ha på deg, uavhengig om du skal på jobb eller fest. Mange syntes helsvart kan bli litt kjedelig, men med kombinasjonen skinn og velur har du garantert ha et spennende antrekk!

Buksen Jenny i skinnimitasjon fra Floyd by Smith har halvhøyt liv og rette ben, og er en storfavoritt blant Floyd-jentene. Style til hverdags med genser Maria i velur, svarte sneakers, en stor fuskepels og skjerf, eller style antrekket til fest med høye pumps og en clutch fra Katie Loxton som blikkfang!

Se vårt utvalg av velur her, skinn her.