De siste årene har utvalget på Floyd.no vokst i rekordfart! Siden 2015 har vi fått ca 40 nye merker til nettbutikken og innen 2019 lanserer vi minst 10 til! Dette er selvfølgelig noe vi er veldig stolte av!

Historien om Floyd.no startet smått med merkene Floyd by Smith, Soaked in Luxury og shapewear fra Trinny & Susannah. Dette er merker som fortsatt er i nettbutikken, og utgjør en stor del av sortimentet.

Den dag i dag er sortimentet både bredere og dypere, og for at du enkelt skal finne det som passer deg har vi kategorisert noe av utvalget – Jeansjenta, den klassiske, trendsetteren, ‘tidløse favoritter’ og sporty chic.

JEANSJENTA

Kjøp produktene her
– Bukse Scarlett High 1099,- / LEE
– Bukse Ree Cropped 1149,- / Ivy Copenhagen
– Bukse Sukie High Skinny 899,- / Wrangler
– Bukse Marija 1299,- / Pieszak

Vi i nettbutikken har en forkjærlighet for bukser, noe som har preget utvalget i nettbutikken. Vi har i dag et bredt utvalg jeans fra kjente merkevarer som LEE jeans og Wrangler, men også mer ‘up and coming brands’ som Ivy Copenhagen og Piezsak. I tillegg til dette har vi også et stort utvalg stretchbukser og jeans fra Floyd by Smith, som er store favoritter både blant jentene på kontoret og kundene.

DEN KLASSISKE

Kjøp produktene her
– Kjole Amalin Raven 2699,- / Whyred
– Dunjakke Downie 1199,- / Part Two
– Bukse Mighty 799,- / Party Two
– Topp Dandy V-hals 599,- / Karen by Simonsen

Noen kvinner er mer klassiske i klesveien enn andre, men alle burde sette pris på noen klassiske innslag i garderoben. Hos merker som Whyred, Karen by Simonsen og Part Two, finner du klassiske nøkkelplagg som bidrar til å komplettere garderoben. Dette er merker som setter søm og kvalitet høyt, så dette er plagg du kommer til å ha i mange år!

TRENDSETTEREN

Kjøp produktene her
Kjole Hattie 599,- / Soaked in Luxury
Kjole Myrtie 799,- / Love and Divine
Topp New Darlene 499,- / Nümph
Sneakers Velvet 999,- / Philip Hog

Merker som Love & Divine, Soaked in Luxury, Philip Hog og Nümph er alle merker som setter sitt eget preg på trendene som herjer. Med disse merkene kan du enkelt skape en personlig stil ved hjelp av tidsriktige elementer.

TIDLØSE FAVORITTER

Kjøp produktene her
Skjerf Bandana Fluid 299,- / Becksöndergaard
Topp Zawov 349,- / Fransa
Bluse Asta 1199,- / Just Female
Cardigan Jeanne 999,- / Stella Nova

Noen merker har evnen til å skape kolleksjoner som kan brukes om og om igjen. Disse merkene bruker tidløse print og farger, slik at plaggene aldri går av moten. Blant disse vil jeg trekke frem Fransa, Becksöndergaard, Just Female og Stella Nova – som alle gjør en utmerket jobb med å lage kolleksjoner til deg som liker tidløse men spennende plagg i garderoben.

SPORTY CHIC

Kjøp produktene her
– Hettegenser Lemon 999,- / Acqua Limone
– Dunjakke Seoul 3199,- / J.O.T.T.
– Sneakers Barbasso 1399,- / Kastel
– Jakke Miss Lee 2999,- / Svea

Er du av den sporty typen har vi merkene som passer for deg! Hettegenserne fra Acqua Limone hadde sin glanstid på 90-tallet, men er tilbake for fult. Disse er perfekte for å oppnå en sporty hverdagslook. Suppler med streetwear fra Svea, dunjakkene fra J.O.T.T og sneakers fra Kastel og du har en fullverdig, sporty garderobe!

 

Se alle merker på Floyd.no her >