Vi er endelig inne i den første vårmåneden og det eneste som mangler er at solen skal titte frem! Vi på Floyd er i full gang med å fylle vårgarderoben, og i år er det blondebluser vi har ryddet plass til. I anledning våren har vi så klart funnet frem våre absolutte favoritter vi ønsker å dele med dere!

Bluse PippaPippa
Bluse Pippa har allerede rukket å bli en av vårens bestselgere. Både vi i nettbutikken og dere Floyd-jenter har falt pladask for denne lekre blondeblusen! Blusen har høy hals i blonder, hvor blondene brer seg nedover brystet i et superfint mønster. Den har strikk over hoftene og i håndleddene, som gjør at den både sitter flatterende på de fleste kroppsfasonger pluss at den er rålekker over trange jeans og høye pumps!

Bluse AslaugAslaug
Bluse Aslaug fra Soaked in Luxury har alt man ser etter i en blondebluse! Den har en ettersittende topp inni i sateng-finish, som gjør den fantastisk på. De store, nydelige blondene og den høye halsen gjør at denne blusen både er romantisk og sexy på en gang. Om du ønsker en stram look kan du style den med et par dressbukser og pumps, eller et kult dongeriskjørt for å få frem romantikken i blondene.

Bluse ClaudiaClaudia
Blusen Claudia fra Fransa er definisjonen på sommerromantikk. Sammen med en ledig bukse og tilfeldige saltvannskrøller er du klar for enhver anledning våren og sommeren måtte bringe, enten det er grillfest med familien eller bursdag for en venninne. Gjennom våren og sommeren er mange tilhenger av ledige og komfortable plagg som kan brukes gjennom månedene fra morgen til kveld – og bluse Claudia har akkurat det!

Bluse DeliceDelice
Blusen Delice er trendy, komfortabel og veldig allsidig! Den har en tykk elastisk strikk nederst, flaggermusermer og nydelige blonder over brystet. Siden det er tykk strikk på hoftene, kan du bruke denne blusen både over bukser og i skjørt med høyt liv, for eksempel er den kjempefin sammen med skjørt Avery!