Årets siste og beste dag står for tur og vi er godt i gang med planleggingen av antrekk. På nyttårsaften er det ingen grunn til å spare på kruttet! Vi har samlet 5 av nettbutikkens fineste kjoler vi mener er nyttårsaften verdig, sammen med enkle stylingstips for å gjøre looken komplett!

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

 

I kjolen Mallory fra Floyd by Smith blir du garantert lagt merke til. Hold tilbehøret enkelt, gjerne i sølv for å komplementere gjenskinnet i paljettene. 

Kjøp kjolen her >

 

Nydelig kjole fra Sisters Point med svarte paljetter – akkurat passe glam! Gå får et heltsvart antrekk med svarte pumps, strømpebukse og hårbøyle i velur. 

Kjøp kjolen her >

 

Floydjentenes favorittkjole, Tilia, i nydelig glitterstoff. Style som vist med tilbehør i gull og en veske som blikkfang!

Kjøp kjolen her >

 

Kjolen Valentina fra Floyd by Smith tikker flere trendbokser med sin tidsriktige silhuett, farge og tekstur. Hold hår og sminke naturlig og gå ‘all-in’ med tilbehør og sko i glitrende sølv!

Kjøp kjolen her >

 

Finn frem din indre diva og gå for kjolen Melyssa fra Floyd by Smith på selve nyttårskvelden! Med dette smykket av en kjole kan du fint holde tilbehøret til det minimale.

Kjøp kjolen her >

 

Kjolen Lucille fra Floyd by Smith kombinerer to av sesongens største trender – velur og lurex! Med en skinnende blank velurkjole blir du festens fineste. Understrek skimmeret med smykker i sølv – jo mer jo bedre!

Kjøp kjolen her >

 

SE ALLE KJOLER TIL NYTTÅRSAFTEN HER >