En fin bluse er et must i alle kvinners klesskap. Dette er kanskje det mest allsidige plagget du kan ha og kan brukes både til hverdag og fest.  Hos Floyd.no finner du garantert din favoritt – eller kanskje flere.  Vi har plukket ut våre fire bestselgende bluser og forteller deg hvorfor akkurat de er våre favoritter. 

Nancy

Tidløse bluse Nancy er en favoritt hos mange. Denne enkle, men elegante blusen kommer med en myk topp inni og forsiktig drapering i front. En bred strikk nederst i livet og på ermene gjør at toppen sitter fint på. Perfekt til å bruke inni en bukse eller skjørt med høyt liv for å få lange ben. Denne har blitt en klassiker hos Floyd.no og vi er spente på hvilke farger og mønster den kommer i neste gang – for denne blusen er kommet for å bli!

nancy-nette
1) Bluse Nancy 2) Topp Nette

Nette

Floyd bluse Nette med vakre detaljer i halsen ble raskt en favoritt hos oss. Blondene gir et romantisk og klassisk uttrykk. Kombiner med jeans til hverdag eller et lekkert skjørt til fest. Med eller uten arm? Hvorfor ikke ha en av hver :)

Pippa

Vår bluse Pippa er også en romantisk og vakker bluse med blonder i halsen og på brystet med et snev av viktoriansk inspirasjon. En myk topp inni gjør den svært behagelig å ha på og unngår at blusen blir gjennomsiktig. Denne blir du garantert glad i.

pippa-mariel
1) Bluse Mariel 2) Bluse Pippa

Mariel

Bluse Mariel skiller seg litt ut fra de tre andre bestselgerene våre som en mer boheminspirert overdel.  Men for all del ikke undervurder denne som en døgnflue av den grunn. Blusen kommer i et lett og luftig stoff med håndsydde blondedekor i front. La duskene henge løst for et avslappet uttrykk eller knyt de i en sløyfe hvis humøret sier det. Kombiner mer en jeans for shoppping i byen eller et maxiskjørt og sandaler til sommerfesten.