Er det noe vi aldri får nok av, er det enkle, fine topper. De kan stort sett brukes til alt, avhengig av stylingen! Alle jenter trenger noen fine baseplagg, og her har vi trukket frem noen vi mener er essensielle for å gjøre basegarderoben din komplett.

Florence

florence-florence
Topp Florence khaki grønn og Florence korall

Topp Florence kom som et friskt pust inn i Floyd by Smith sortimentet august 2015, og har kommet for å bli! Siden den gang har Florence kommet i mange forskjellige farger tilpasset sesong, og vi gleder oss til å se hva denne høsten bringer.

Florence er en stretchy topp med strikk i sidene og drapert avrundet hals som sitter flatterende på de aller fleste. Bruk Florence over smale jeans eller nedi blyantskjørt med høyt liv, og velg mellom tøysko eller pumps avhengig av hvilken look du er på utkikk etter!

Mari

mari-mari
Topp Mari marineblå og Mari korall

Topp Mari er og blir en klassiker hos Floyd! Den er kortermet, ledig i fasongen med en myk og deilig topp inni for komfort. Den har også legg foran på brystet som gjør at den faller fint.

Mari er superfin over bukser og skjørt med lavt liv, da toppen har strikk nederst for en flatterende look. Bruk blazer Bee over for et klassisk og sofistikert uttrykk, eller en fin cardigan for en mer avslappet stil.

Vera

vera-kine
Bluse Vera lang erm i svart og bukse Kine 268 i svart

Vera har vært i sortimentet lenge og har utviklet seg med tiden; nå kommer den fine blondetoppen både med lang arm, kort arm og uten arm!

Toppen har en nydelig overflate i store, fine blonder, hvor øverste del av toppen er transparent. Den passer til både skjørt og bukser, og kan brukes til både hverdags og til fest. Svarte smale bukser med en svart Vera med lang erm gir et sofistikert, rent og trendy uttrykk. Om du ønsker å være mer leken, kan du velge sesongens fineste farger over dine favorittbukser!