Våren er her og selv om varmen lar vente på seg, kan vi jo begynne å drømme om sol og sommergarderoben.

Fransa skjorte MinaØnsker du å satse på en farge denne sesongen, anbefaler vi lyseblå. Dette er uten tvil en trendy og klassisk farge som tar deg stilsikkert til både jobb og selskap. Blått er en positiv og attraktiv farge og ikke uten grunn. Denne fargen kan være både stram og maskulin, men også svært feminin og romantisk, derfor passer den til så si alle. Himmelblå, isblå, babyblå – kjært barn har mange navn.

FRANSA-ZASHIRT-LIGHT-BLUE-5For en stilig look i en hektisk hverdag passer Fransa skjorte Mina kombinert med jeans eller skjørt. Selv om dette kan være en helårsskjorte, så kan du lett variere fargen på underdel for å skape en sommerlook. Velg et par hvite jeans og sandaler for lunch med venninner, eller en mørkere bootcut jeans Athena og en navy blazer Bee for sommeravslutning med jobben.

For varmere dager kan du går for lyseblå skjorte uten arm og innsving. Med et par capribukser i lys farge og en cardigan er det lett å være på farta hele dagen og samtidig se stilig ut.

 For kjoledamene er eneste spørsmålet; hverdag eller fest? Vi har et stort utvalg av kjoler i lyse og delikate farger, kort eller lang, med mønster eller ensfarget.

Fransa kjole CourtneyEn lyseblå finstrikket kjole med lange armer kan enkelt ta deg gjennom denne årstiden som kan være varm, men kjølig så fort solen forsvinner. Med kjole Courtney kan du se fantastisk ut hele dagen uansett vær ved enkelt å ha et skjerf og en strømpebukse i veska.

Floyd kjole JennaSommerens favorittkjole Jenna i lyseblå med paisley-print er helt klart en must-have i garderoben denne våren. Sett opp håret, på med høyhælte sko og smykker for en festlook, eller bruk den med lave sandaler og jeansjakke for shopping på en lørdag. Med denne kjolen har du et hav av muligheter og du kan gå sommeren i møte med et smil :)