Nå trer vi sakte men sikkert inn i en ny sesong, hvor duse farger dominerer motebildet og vi gleder oss til å bruke våre nye Floydbukser i vårens farger! Vi gleder oss til å vise dere favorittene våre i nye vårfarger og vask!

Emma B 2530

Emma B 2530

Emmabuksen er og blir en klassiker! Med det baggy snittet som blir smalere nedover bena, er dette en bukse som passer like godt til hverdags som til fest. Den kan også trekkes lenger opp for en annerledes, høylivet passform! Nå har Emma B kommet i en ny lys kvalitet og buksen er aktuell som aldri før! Bruk buksen med en oversized strikkegenser, for eksempel Amelia i duse striper og hvite sneakers og du er både moteriktig, komfortabel og varm i den friske vårluften.

Jessy B 180A

Jessy B 180A KhakigrønnKakigrønn er en farge som kommer for fullt denne våren og selvfølgelig i vår favoritt – stretchbuksen Jessy B 180A! Jessybuksen har høyt liv med tre knapper, og for en røff look har buksen pynteglidlåser ved lommene. Buksen har også smale ben med elastikk, som gjør at den ser fantastisk ut med pumps! Style den kakigrønne buksen med lyse og friske farger for et søtt vårantrekk, eller velg en sort pologenser og skinnjakke for et tøffere uttrykk.

Jenny E 2681

 

I tillegg til at Jenny E har større baklommer en tidligere Jennybukser har den også endelig kommet i en helt ny deminkvalitet – 2681! Buksen er en bomullskvalitet i en nydelig melert denimblå. Style denne buksen med en yndig blondebluse og denimjakke Harper i samme kvalitet for en matchende og trendy look!

 

Angelina 180A

Angelina 180A JeansblueBukse Angelina er og blir alle Floydjenter sin favoritt og nå har vi endelig fått påfyll av bestselgeren jeansblue! Buksen er i superstretch og har et snitt som fremhever en naturlig timeglassfigur. Denne våren gleder vi oss til å bruke Angelina 180A i jeansblue kombinert med lyse blondetopper og en lekker vaffeljakke.