Det er vår, solen titter frem oftere enn på lenge og gradestokken tikker oppover! Allikevel må vi ikke glemme at vi bor i Norge og været kan være veldig uforutsigbart – derfor er det lurt å investere i en god vårjakke. I dette blogginnlegget vil jeg ta for meg tre av de jakkemodellene jeg mener er fornuftig å investere i denne sesongen, både på grunn av design og funksjonalitet.

Regnjakke

Personlig synes jeg våren er den fineste årstiden. Det kommer knopper på trærne, det blir stadig grønnere – og ikke minst varmere. Derimot er det ofte mye regn på våren i Norge, så en fin regnjakke er lurt å ha i garderoben. Regnjakker blir ofte assosiert med noe litt traust og kjedelig, men nå kan du også få tak i fine og trendy jakker som tåler regn – perfekt for oss fashionistaer som gråt innvendig hver gang man ble tvunget til å bruke den kjipe, litt for store regnjakka som hang i skapet. Den tid er endelig forbi!

frn-faoil-rain-jacket-coral-5-edit

Denne sesongen har vi fått inn freshe regnjakker fra både Fransa og Soaked in Luxury. Modellen fra Fransa kommer i en superfin gulfarge i tillegg til en oppsiktsvekkende korall. Jakkene passer ypperlig for deg som er glad i farger og ikke vil stoppes av litt regn!

slx-venus-raincoat-green-5-edit

Jakken Venus fra Soaked in Luxury har kommet i noe mer nøytrale farger, mørk grønn og mørk blå. I utgangspunktet er dette klassiske ‘regnjakke-farger’, men med kult snitt, detaljer i kobberfarge og legg i ryggen, blir jakkene både trendy og funksjonelle! Jakkene er rette i fasongen, så du enkelt får plass til en varm genser under på kjølige dager.

Nå skal til og med regnjakken være et ‘statement-plagg’, så velg en jakke som gjenspeiler stilen din!

Se alle våre regnjakker her ->

Bomberjakke

Vi har nevnt bomberjakker gjentatte ganger tidligere, men vi kan ikke snakke om vårens jakker uten å nevne det igjen. Bomberjakker er og blir årets IT-plagg!

fbs-964-nevada-suede-red-2-edit

I år har jakken kommet i flere forskjellige varianter, alt i fra semsket skinn, glatt skinn, jakker i sateng med broderier og til og med vatterte jakker. Noe for enhver smak. Personlig har jeg lagt min elsk på de fine semskede jakkene fra Floyd by Smith, som kommer i fargene rosa, flaskegrønn, rød, mørk blå og camel. Style jakkene sporty med jeans, sneakers og en hvit t-skjorte eller min favoritt-kombo: Søt hvit sommerkjole i blonder med en bomber i sterk farge – et antrekk litt utenom det vanlige, som garantert vekker oppsikt!

madrid-bomber-beige-2

Satengjakkene med broderier fra vårt nyeste merke The Smirk er også store favoritter! Foreløpig har vi to jakker fra The Smirk i nettbutikken, en i beige med store broderier på ryggen og på brystet, og en i marineblå som har èn stor logo brodert på brystet. Disse jakkene er eksklusive, av høy kvalitet, ‘one of a kind’ og kanskje litt dyre, men det er absolutt verdt det!

Se alle våre bomberjakker her ->

Dunjakke

Dunjakkene fra J.O.T.T. ble lansert på Floyd.no høsten’16 og kundene elsker de, akkurat som oss! Denne sesongen har det ikke bare kommet flere modeller, men også utrolig mange fine farger. Jakkene er superlette, er vannavstøtende og vindtette, pluss at de inneholder varmeregulerende dun og fjær – så disse passer ypperlig nå som været er så uforutsigbart.

jot-cha-coral-3-edit

Er du like fargeglad som meg, burde du gå for en jakke i lys korall, rosa eller rødt. Style jakkene til hverdags med dine favorittjeans og en tynn ullgenser, eller ta med jakken ut på tur i skog og mark. Jakkene er utrolig slitesterke, så det er bare fantasien som setter grenser for bruksområdene.

jott-vero-taupe-9-edit

Hvis du ønsker å investere i en mer tidløs farge har vi også fargene svart, marineblå, taupe og beige.

Se hele utvalget av jakker på Floyd.no her ->