#Denfølelsen når man ikke lenger trenger å ta på ull og dun fra topp til tå for å gå ut av huset,  men i stedet kan ta på et par sneakers og en lett jakke. Våren er en ny start og hva passer vel ikke bedre enn å skaffe seg en ny stilig jakke? Enten du ønsker en sporty jakke, denimjakke eller en trenchcoat – er det masse flott å velge i. Ikke det at vi trenger en unnskyldning for å kjøpe noe nytt til klesskapet – snarere tvert i mot, men en ny vårjakke er faktisk et must!

Jakke AnettFloyd jakke Anett med innsving og stilige detaljer. Denne vaffeljakken kan brukes både til hverdag og til penere anledninger alt  ettersom hva man bruker den med. Sammen med et par sneakers og jeans ser den superstilig ut for en gåtur med ei venninne eller bruk den over en hverdagskjole og skoletter for en lunch på kafé.

Ønsker du en jakke med litt lengde så se gjerne på Katie coat fra Soaked in Luxury og trenchcoat Lana fra Floyd. To ulike styles, men kjempefine jakker med klassisk snitt.

Katie er en lang minimalistisk jakke med rund hals og glidelåslommer. Denne jakken ser utrolig fin ut med enkel styling og løfter ethvert antrekk til å se kjempeflott ut. Jakken har kommet i nye vårfarger så du finner garantert en du liker. 

Soaked in Luxury Katie Coat

Trenchcoat Lana med sitt tidløse utseende er en must have for alle kvinner som liker å kle seg fint. Jakkens innsvingede fasong og belte i livet gir deg en flott silhuett, enten du har den lukket eller åpen. Kjempefin å kombinere med spisse skoletter og bootcutjeans eller et denimskjørt og et par sneakers og du er klar for både hverdag og fest.

Trenchcoat Lana
For et røffere uttrykk kan du gå for dongerijakke Harper. Style den med en jeans og topp i hvitt eller pastellfarge. Vi elsker trenden med double denim! En perfekt dongerijakke går aldri av moten så det bør alle klesbevisste kvinner eie. Med denne jakke finnes det ubegrensede muligheter til å skape en stil til enhver anledning . Ved å kombinere denimjakken med en mørk jeans, basic topp og ankelsko kan dette være et fornuftig antrekk for jobb eller skole, men rock den gjerne opp med et par slitte jeans og en blondetopp inni for en supertrendy og romantisk look. Dongerijakke HarperVi kunne skrevet side opp og ned om alt vi bruker denne jakken til – men her er det bare å prøve seg frem med kjole, skjørt eller bukse og style etter humør.

 Et plagg til som alle kvinner bør ha er en flott skinnjakke. Dette ser vi på som en viktig del av en basisgarderobe. Vi bruker den nødvendigvis ikke hele tiden, men liker å vite at vi har den perfekte skinnjakken i skapet når vi trenger den. Og det gjør vi både titt og ofte, enten til en stilig hverdagslook med jeans og lave sko eller til et mer pyntet antrekk og høye hæler for selskap eller fest.  Jofama Kristine skinnjakkeSkinnjakken passer også perfekt til en romantisk sommerkjole og et par stilige sandaler – men det er et innlegg for nærmere sommeren!