Vårkolleksjonen med kjoler fra norske Farmhousedesign er endelig i butikk, og det er umulig å ikke forelske seg i disse nydelighetene. Det må vel kalles et luksusproblem, men det er i hvert fall sikkert at det er problem å bestemme seg for hvilke vi skal velge å lage plass til i garderoben – en av hver, takk!

Kjolene gir en deilig sommerfølelse i duse fargetoner, med feminine snitt og i tekstiler av høy kvalitet. Kolleksjonen har innslag av årets trender som volanger, blomsterprint og off-shoulder, men på grunn av klassiske farger og snitt vil det likevel være kjoler som varer lenge og kan brukes sesong etter sesong. Kjolene føles lette og luftige og er dermed perfekte for varme sommerdager!

Med et par strømpebukser til og en strikkegenser over kan flere av kjolene tas i bruk allerede nå. Skjortekjolen Lene er like fin med mørke strømpebukser og et par chelsea boots, som med et par søte sandaler og strandhatt. Med en stor strikkegenser over maxikjole Marseille har du enkelt et antrekk som kan brukes tidlig vår. Velg et par trendy sneakers til, så blir antrekket mer sporty.

Kjole Marte er en nydelig kjole å bruke i vår- eller sommerbryllup, men kan også styles til mer avslappede anledninger med et par søte lave sandaler og en røff skinnjakke over. Ved å bytte ut tilbehøret i gull med sølv og gi den en kjøligere look er denne kjolen også perfekt i vinterbryllup.

Sommerlige kjoler til hverdag og strandferien

bloggbilde-4stk-hverdag
1. Kjole Lene 1499,- Øredobber Peacock 799,- 2. Kjole Gingham 1399,- Kjede Kolibi Blankt 799,- 3. Maxikjole Marseille 1399,- 4. Kjole Hilde 1699,-

Pyntet til sesongens festlige anledninger

bloggbilde-4stk-pyntet
1. Kjole Amy 1899,- Kjede Bullet Chain 999,- Øredobber Peacock 799,- 2. Kjole Marte 1999,- Kjede Bullet Chain 999,- 3. Kjole Cathy 1599,- Øredobber Annie Vintage 999,- 4. Kjole Hanne 1599,- Kjede Dharma Tassel 999,- Øredobber Peacock 799,-

Hvilken kjole ønsker du deg? Det er lett å få flere favoritter!

Klikk her for inspirasjon til hvordan du kan style kjole Amy og flere andre fine kjoler til 17.mai >