Våren er endelig på vei med både lysere dager og lysere farger i klesskapet. Varme vinterjakker og tunge sko skiftes ut. Her får du en sniktitt på vårens kjoler. Sarte pasteller er et viktig stikkord!

En tid for selskap og fest

Våren er en tid for fest og selskaper, og nå kan du se de første vårtegnene hos Floyd i form av de nydeligste kjolene du kan tenke deg.

Sikre deg skattene som kjolene Francesca, Josefine eller Kristin, slik at du er klar til vårens bryllup, konfirmasjoner, nasjonaldagsfeiring og andre selskaper! La deg inspirere av selskapskjoler i duse toner og silkemyke stoffer, i lange og korte varianter.

Duse farger og lette stoffer

 

D195D1A-long-peach-5
Francesca lang kjole i ferskenfarge.

Med broderte blomster og diamanter som minner om små duggperler på en vårmorgen, vil du føle deg som et friskt pust i den yndige kjolen Francesca. Kjolen er sydd i florlett chiffon med pen drapering, og kommer i en rekke farger.

Velg den fargen som kler deg best, enten det er lys rosa eller en dus blåfarge. Alle variantene kommer med et matchende chiffonsjal som du kan legge over skuldrene når solen går ned.

Ball eller hverdag? Valget er ditt.

Kristin ballkjole
Kristin lyseblå kort selskapskjole.

En annen kjole du vil elske når dagene blir varmere, er ballkjolen Kristin. Kjolen er dekorert med glitrende detaljer og har en overdel med store blonder. Den kommer i fargene lyserosa, hvit og lys blå.

Styler du kjolen med lekre sko og smykker, er du klar for et hvilket som helst ball eller selskap. Kombiner gjerne med en jakke eller blazer i en mørkere farge for å skape kontrast. Det vil bryte opp antrekket.

Med et annet type tilbehør og styling, som røffere sko og kanskje en olajakke eller skinnjakke, kan du fint bruke denne kjolen i mindre formelle anledninger. Stylingen har alt å si. Lek deg med farger og tilbehør. Hvorfor ikke møte hverdagen med en vakker kjole?

Lange og elegante kjoler til selskap

13160-plain-peach-2
Josefine ferskenfarget chiffonkjole.

Skal du i selskap? Få den glamorøse følelsen med Josefine – en sann drøm av en chiffonkjole! Vil du ha glitrende diamanter langs den flatterende utringningen, eller går du for den enklere varianten hvor du kan velge tilbehøret selv?

Josefine kommer i mange forskjellige farger og varianter, så finn den du liker best. Et tips er å ta utgangspunkt i favorittskoene dine eller et smykke du liker veldig godt og velge farge på kjolen deretter. I denne kjolen vil du gløde uansett anledning.

Se flere av vårens favoritter i nettbutikken!