Solen skinner, det er knopper på trærne og nettbutikken bugner av freshe nyheter! Dette er alle sikre tegn på at våren er her for fullt og vi gleder oss til å ta fatt på vårens trender. I dette innlegget ønsker vi å ta frem det vi anser å være vårens viktigste tendenser, og vise deg hvordan du kan style ditt nye favorittantrekk!

Stripedilla

Vi har forelsket oss i striper denne våren, enten det er en stripete bluse, skjørt eller kjole. Denne våren har vi striper i alle farger og fasonger og gleder oss til å ta i bruk nye og gamle favoritter!

Vår favorittkjole Michelle har endelig kommet i striper; både lys rosa, en nydelig blåfarge og klassisk i gråtoner. Her har du noe for enhver smak! Kjole Michelle er ettersittende i en myk kvalitet som gjør den perfekt til sommerhalvåret. Kjolen har også draperinger i siden for å gi en flatterende look.

soakedss16_103656_v3_1

Vi har også fått inn et sett fra Soaked in Luxury som vi falt pladask for! Skjørt og topp Verena, har et maritimt uttrykk med hvit grunnfarge og lys blå horisontale striper og gullknapper på skjørtet. Perfekt for en deilig vårdag sammen med plattform sneakers og en hvit cardigan.

Den perfekte sommerjeans

Det er ingen hemmelighet at Floyd-jenta elsker bukser, vi i nettbutikken intet unntak, så du kan tenke deg jubelen sto når vi fikk inn favoritten Jenny i en fin hvit denimkvalitet!

006E-white+stripe-shirt

Jenny er høy i livet med tre knapper og er smal hele veien ned, superfin og allsidig mot våren og sommeren. Hvite jeans er perfekt å kombinere sammen med vårens striper, og for å få en avslappet og kul look kan du bruke den sammen med skjorte Stacey fra Soaked in Luxury. For et røffere uttrykk kan du også kombinere jeansen med ruter, og da er den rutete skjorten Milla fra Floyd by Smith en soleklar favoritt.

Jenny 211 i jeanskvalitet kommer naturligvis også i capribukse, som passer ypperlig til de varmeste sommerdagene!

Tidløse jakker  

Til tross for varme vårdager og lange sommernetter må man alltid ha en god vårjakke på lur til de kjølige dagene. Jakke Anett i navy er en sikker vinner og har et tidløst design og god funksjonalitet. Denne jakken kan brukes til det aller meste –en uslåelig kombinasjon er med smale jeans og matchende tøysko!

harper-kampanje

En annen sikker vinner inn i våren og noe alle jenter burde ha i garderoben sin, er en dongerijakke! Jakke Harper 2681 matcher perfekt sammen med en baggy Emma bukse i samme kvalitet.

Delikate blonder

Blondebluser kommer igjen år etter år, og også denne våren får vi ikke nok! I år representerer blondene det rene, delikate og uskyldige, noe som gjenspeiler seg i de lekre blusene vi har i nettbutikken. Det nyeste tilskuddet i vårt sortiment er bluse Mariel, en nydelig bluse i lett kvalitet delikate blondebroderier nedover i front. Blusen har dusker øverst i halspartiet og strikk nederst slik at den sitter pent over hoftene.

maella-white-10

Bruk blondeblusen sammen med en lys jeans eller et dongeriskjørt, og du er klar for våren!

Tendy vårsko

STELLA-SNAKE-DARK-GREY-1-2-crop

Vårens store skotrend er sneakers med plattformsåle, og vi har flere varianter i vårt sortiment! Floyd sko Stella har raskt blitt en bestselger denne våren og det ikke uten grunn. Skoen har 4cm høy plattformsåle og myk innersåle, som gjør denne skoene ypperlig til dager du skal gå mye. Skoene er i imitert reptilskinn som gjør at de i veldig tidsriktig, så her får du virkelig både i pose og sekk.

Tøyskoene er også noe som er verdt å nevne. Vi har tøysko i alle regnbuens farger, metalliske og stripete –noe for enhver smak! I år har vi også lansert tøysko med kilehæl, så her er du garantert å finne din favoritt!