Våren byr på mange anledninger til å ta på seg selskapskjoler. I tillegg til 17. mai så skal du kanskje på en sommeravslutning eller to. Våren er også sesong for konfirmasjon og dåp. Kanskje du har fått et ærefullt oppdrag som forlover, og trenger kjole til bryllupet? Her finner du selskapskjoler til enhver anledning!

Stilig til hverdag og fest

Layla er en elegant, langermet kjole som passer til mange ulike anledninger. Den er knelang, har pent legg i halsen og flatterende drapering i siden.

layla-navy

Fordi kjolen er så enkel, kan du ha den på deg både til hverdag og til fest. Stikkordet her er tilbehør og styling. Ta på deg noen fine stiletter og stilige smykker, og du er klar for fest. Velger du noen flate tøysko, har du et pent antrekk til jobben.

Sommerlig i blonder

Den ermløse blondekjolen Joanna passer godt på senvåren, når solen varmer godt. På litt kaldere dager kan du kombinere kjolen med en blazer eller et sjal, eventuelt en dongerijakke. Se gjerne an anledningen før du velger tilbehøret.

2432-peach-1_1

Pudderrosa passer til de aller fleste anledninger og farger. I et bryllup vil du kanskje matche kjolen med duse farger og oppsatt hår? Se for eksempel denne kremfargede clutchen som du kan ha sminke og lommebok i!

Striper i sesongens farger

Michelle er en fargeglad selskapskjole som bruker himmelens fargeskala. Kjolen har rundt hals og draperinger i siden.

michelle-blue-1

Dette er en frisk selskapskjole som du med stor suksess kan kombinere med hvite perler og hvite pumps. Bruk den som en 17.mai kjole i kombinasjon med en passende blazer. Da er du kledd for en hvilken som helst fest!

Lårkort med mønster

I kjolen Savannah blir du like nydelig som sommernatten er lang. Chiffonsjalet som medfølger kan være godt å tulle seg inn i om kvelden, hvis ikke du heller foretrekker en lun og varm strikkejakke. Kjolen finnes både som lårkort og lang variant.

savannah roseprint kort

Rosemønsteret er veldig dekorativt og gjør at smykker nesten blir overflødige. Hvis du har håret i en oppsats, får du et litt mer høytidelig preg som kan passe godt hvis du bruker kjolen i bryllup. Langt, bølgende hår passer godt til sommeravslutningen med jobben eller skolen.

Husk å velge sko ut fra hvor festen skal være. Tynne stiletter er ikke alltid like lett å balansere på i gress.

Trenger du mer inspirasjon? Se resten av våre selskapskjoler, festkjoler og kjoler til bryllup!