Våren er endelig her og vi kan begynne å bruke sesongens vårsko. Trendbildet preges av farger, ulike overflater, komfort, dekor og lekenhet. Det er lett å finne en modell som passer din stil uansett anledning, så du er garantert å finne en favoritt!

 

Bestselgere


Sko Divina Canvas pink 399,- / Floyd by Smith 
Sko Deb navy 499,- / Floyd by Smith

Begge parene over er fra Floyd by Smith og har vært bestselgere i mange år. Vi elsker det sporty og avslappede uttrykket skoene gir til et antrekk, og ikke minst – de fantastiske å gå i!

Sløyfedilla

 
Sneakers Ava Loop 1399,- / Pavement
Sneakers Gemma rosa 499,- / Floyd by Smith

Er det noe alle snakker om denne sesongen, er det sløyfesko!! På Floyd.no kan vi tilby både luksus fra danske Pavement og budsjett fra Floyd by Smith, avhengig om du ønsker ekte skinn eller ikke.

Velour

 
Sneakers Velvet blue 999,- / Philip Hog
Sneakers Velvet azaela 999,-  / Philip Hog

Vi gir ikke helt slipp på velourtrenden enda, og tar den med oss inn i våren. Den svenske designeren Philip Hog har skapt perfeksjon når han har kombinert velour og sateng i et sporty uttrykk!

Sandaler


Sandal Arizona blue 999,- / Birkenstock
Sandal Arizona snake cream 999,- / Birkenstock

Ingen sommer uten Birkenstocks! For noen år tilbake kom det en bølge over landet vårt, hvor alle skulle ha Birkenstock-sandaler, og bølgen bare fortsetter. I år har vi tatt inn et bredt utvalg av de populære sandalene, så nå finner du både basefarger og sprekere modeller på Floyd.no!

Fuskepels

 
Slippers Alex black 599,- / Svea
Sko Bryanne pink 999,- / Steve Madden

Lenge har vi sett fuskepels på jakker, luer og annet tilbehør, og nå er det også nådd skoene! Gå for et par statement-sko, og sikre deg sandaler eller sneakers med fluffy fuskepels.

Ikke glem viktigheten med å ta godt vare på skoene dine – kjøp skopleie fra Sneaker Lab her.