Jeans er et av de viktigste plaggene i garderoben – året rundt! Vi har vel alle et godt utvalg av de klassiske smale modellene i klesskapet, men hva med å sprite opp antrekket med en av vårens mest trendriktige jeans?

Jeans med sleng

Bilde lånt fra Pinterest / Bukse Hoxie Bootcut 999,- fra LEE – Kjøp den her >

Bootcut jeans og slengbuksene er tilbake! En flatterende fasong for de fleste kropper, og spesielt anbefalt til deg med såkalt pærefasong – smale skuldre, liten byste, og formfulle hofter og lår.

 

Hvit jeans

Hvit jeans fra Levatè Room – Kommer snart på FLOYD.no! / Bilde lånt fra Pinterest

Den hvite jeansen ser vi i motebildet hver vår, så finner du først den perfekte modellen kan du bruke den over flere sesonger. Ekstra moteriktig blir du ved å velge hvitt fra topp til tå, og heller sprite opp med fargerikt tilbehør.

 

Ankelkorte jeans

Bilde lånt fra Pinterest / Bukse Fiji Crop Retro-Flare 1099,- fra Wrangler – Kjøp den her >

Sesongens cropped jeans er like fine til sneakers som til dine Birkenstocks. Vi elsker denne vaskede modellen med frynsekant fra Wrangler!

Mom-jeans

Bukse Mom Straight 899,- fra LEE – Kjøp den her > / Bilde lånt fra Pinterest

Denne avslappende og kule jeansfasongen gir gode minner tilbake til tiden med Levis 501 – og ikke minst Skam-bølgen med Nora som bodde i mom-jeans!

 

Svart skinny jeans

Bilde lånt fra Pinterest / Bukse Diva 1199,- fra Pieszak – Kjøp den her >

En selvfølge i ethvert klesskap! Har du et utvalg av den klassiske sorte fra før kan vi anbefale bukse Diva fra Pieszak med en noe blankere overflate som gjør seg ekstra fint til litt mer pyntede anledninger. Kopier stilen på bildet med et par nye sandaler fra Floyd by Smith som du finner her >

 

Les også: På jakt etter den perfekte jeansen? Dette bør du se etter!

Les også: Komikerfrue tvinger fram vårfølelsen med Floyd by Smith