Det er endelig vår – HURRA! Siden vi går mot lysere tider, er det på tide å ta en gjennomgang av vårens trender. Hva skal vi kle oss i denne sesongen? Som alltid er hovedregelen at «alt er lov», men noen pekepinner er det allikevel greit å ha.

Denim à la 2000

Kjøp produktene her:

 1. Bukse Mom Straight 899,- / LEE
 2. Bluse Wilda 649,- / Love and Divine
 3. Sneakers Mia 999,- / Philip Hog
 4. Jakke Slim Rider 1099,- / LEE

I år som i fjor blir trendbildet farget av denim! I år tar trenden oss tilbake til tidlig 2000-tallet med både mom-jeans og jakker i denim. For en trendy hverdagslook kan du kombinere to av vårens største trender, denim og pasteller. Kombiner en mom-jeans fra LEE med en lilla bluse med volanger fra Love & Divine, og du har den perfekte balansen mellom avslappet og pyntet! Om du ønsker å gå for en mer spisset og vågal look – gå for denim fra topp til tå!

Blomsterbarn

Kjøp produktene her:

 1. Bluse Erica 499,- / Floyd by Smith
 2. Kjole Tilia 699,- / Floyd by Smith  
 3. Sneakers Flamingo Lace 999,- / Philip Hog

Blomsterprint er en trend vi ofte ser på vårparten, men også denne trenden kommer med en liten vri! Sesongens kjoler og bluser kommer med store blomster preget av pasteller, og skal helst brukes over en bukse i denim. Tendensen fra i fjor med kjoler over bukser er langt fra over! Blomstertrenden er også å finne i tilbehør, og det danske skomerket Philip Hog har dratt trenden helt ut med å brodere både palmer, blomster og en flamingo på sesongens kolleksjon!

 

Populære pasteller

Kjøp produktene her:

 1. Bluse Talia 599,- / Floyd by Smith
 2. Bukse Winnie Y02R 699,- / Floyd by Smith
 3. Blazer Table 1699,- / Karen by Simonsen
 4. Bukse Table 1299,- / Karen by Simonsen

Ingen vår uten pastellpaletten! Denne sesongen kan du kle deg i alle pasteller, men øverst på trendhimmelen troner lavendel og rosa. Med andre ord – vi står en feminin vår i møte! For å ta trenden helt ut, kombiner forskjellige pasteller sammen, eller gå for en farge topp til tå. Eksempelvis den rosa dressen fra Karen by Simonsen med innslag av rødt. Om du ønsker en mer nedtonet look kan du få for små innslag av pasteller i tilbehøret.