Et nytt år er i gang og det er på tide å få en oversikt over hvilke trender som gjelder nå. Først ut er våren og det betyr bare ankler, friske farger og solbriller! Våren er sesongen for å oppdatere garderoben, men også friske opp frisyren og den bleke vinterhuden. Trendene vi har størst tro på denne våren er pasteller, denim og grafisk.

Pasteller

PastellerNoe vi gleder oss veldig til, er alle de nydelige pastellfargene som kommer – både på overdeler og kjoler. Blandingen av pasteller, blomster og blonder, som sett hos Ida Sjöstedt, har vi forelsket oss helt i! Kombiner en bluse i pastell med jeans og sneakers for en sporty look eller gå for ton-i-ton for en feminin og elegant look. Hvis du syns pasteller blir for sukkersøtt for deg, kan de styles med strikk eller skinn for et røffere uttrykk. Hos Floyd vil du se pasteller blant topper og kjoler, og flere av høstens populære plagg kommer nå inn i pasteller. Du vil garantert finne flere favoritter i de duse fargene hos oss.

pasteller

Denim

Denim on DenimDenim er den trend som blir mer og mer populær. I år, som i fjor, er denimtrenden kanskje den hotteste av dem alle! Style gjerne en pastellfarget kjole med en denimjakke eller går for denim-on-denim for å dra trenden helt ut. Denim med blomsterprint, som sett hos Blumarine, er noe vi virkelig har fått sansen for. De har tatt trenden til et helt annet nivå! Hos Floyd vil du se denim i bukser, jakker og skjørt denne sesongen. Dette er basisplagg som kan styles med det du måtte ønske, og som lever til langt utpå høsten.

denim

Grafiske trykk & mønstre

GrafiskKlassiske farger som hvit og svart går aldri av moten! Denne sesongen er det grafiske print i disse fargene som gjelder. Gå gjerne for grafisk fra topp til tå, som sett hos Daks, eller bruk en grafisk bluse med en ensfarget svart bukse for å tone det litt ned. Kombiner gjerne trenden med varme farger og brunt skinn for en vårlig og frisk look. Hos Floyd vil du se mange topper og kjoler med grafiske print i hvitt og svart. Dette er plagg som alltid vil være moteriktige og som passer enhver stil. Hvit og svart kan fort bli konservativt, så her gjelder det å være litt leken med tilbehøret for å sette prikken over i-en på antrekket! Hvorfor ikke style den grafiske kjolen med en veske i en pastellfarge?

Trendene er mange denne sesongen, så her gjelder det å finne sine favoritter og fornye garderoben etter de. Vi kommer til å kle oss en del i de tre ovennevnte, men også kombinere flere stiler i ett antrekk for å skape en egen stil. Tross alt, det handler om å tolke en stil og gjøre den til noe eget – og det er nettopp det vi elsker med mote!