Både på catwalken og hos kjedebutikkene bugner det av friske farger. Det er spesielt tre farger du ikke kommer utenom denne sesongen – gult, rødt og rosa! Her kan du lese om våre favorittplagg i sesongens store trendfarger, samt tips til hvordan du kan style antrekket uten at det blir ‘too much’!

GULT

nyhetsbrev-uke9-sesongenshottestefarger-gul-1
1. Armbånd Double circle 449,- 2. Bukse Emma 799,- 3. Kjole Miramaya 799,- 4. Topp Philadelphia 399,- 5. Kjede Vinkel 499,- 6. Ring Tiny ball 499,-

Personlig har jeg alltid hatt en forkjærlighet for gult og ble i ekstase da jeg forstod at favorittfargen ville være å finne i alle butikker denne sesongen! På Floyd.no har vi fått inn flere plagg i gult – som jeg naturligvis elsker!

Fargen kan styles på flere forskjellige måter, og når det gjelder kombinasjon med andre farger er det bare å leke seg så mye man vil. For en enkel og sporty look kan du velge en gul stretchbukse med høyt liv med en hvit t-skjorte nedi. Kombiner også med et par hvite sneakers for å understreke det sporty uttrykket. Hvis du ønsker å tilføre mer farge og gjøre antrekket iøyenfallende kan du bruke en bomberjakke i sateng i trendy blomstermønster til – som jakke Dakota fra Floyd by Smith.

Hvis du føler deg litt vågal en dag, kan du gå for gult fra topp til tå! Vi (les: jeg) elsker alt som er ‘over the top’, så et antrekk bestående av kun en farge er midt i blinken!

Vi har selvfølgelig alternativer til de som ikke er like begeistret for gult, men ønsker å være med i vinden! Skjørt Dagmar og kjole Miramaya fra Soaked in Luxury er nydelige plagg med marineblå grunnfarge og okergule blomster – perfekt for våren og sommeren.

RØDT

nyhetsbrev-uke9-sesongenshottestefarger-rod
1. Bluse Juliet 499,- 2. Øredobber Double loop 449,- 3. Clutch «Bag of tricks» 199,- 4. Kjole Nathalia 899,- 5. Ring Beaded 449,- 6. Armbånd Ball chain 279,- 7. Bomberjakke Nevada 999,-

Rødt er en farge som mange assosierer med jul og høytidelige selskap i vintermånedene. Men i år har rødt dominert motebildet selv i vår- og sommerkolleksjonene, og vi gledes over at de røde klærne varer lenger!

Den romantiske fargepaletten er sesongens absolutte must-have og har vært å se på catwalken hos alle de største motehusene – og vi hiver oss naturligvis på! Rødfargen representerer makt, romantikk, sensualitet og vekker lett oppsikt. På Floyd.no har vi et bredt utvalg av røde plagg – både bukser og bluser, i tillegg til en lekker bomberjakke i semsket skinn.

For et pyntet og eksklusivt hverdagsantrekk kan du style en rød bluse med klassiske blå jeans. Kombiner dette med en svart skinnjakke og boots for å røffe opp uttrykket.

I fargepaletten gjelder også burgunderrødt, som er en fin farge om du ønsker å pynte deg litt ekstra. Kjole Asta fra Soaked in Luxury kommer i en nydelig farge de har valgt å kalle ‘winetasting’ som passer perfekt med svarte strømper, høye pumps og fuskepels hvis du skal ut å danse med jentene!

ROSA

nyhetsbrev-uke9-sesongenshottestefarger-rosa
1. Bluse Helene 599,- 2. Kjole Denya 799,- 3. Clutch «Pretty in pink» 199,- 4. Ring 2 balls 499,- 5. Armbånd CZ rund 499,- 6. Nøkkelring «Key to my heart» 165,- 7. Skjorte Amely 699,-

Rosa er en skikkelig jentefarge som kan brukes av både søte, tøffe og glamorøse jenter – helt avhengig av stylingen! I nettbutikken har vi et hav av rosa klær og tilbehør, så her er det lett å finne ditt favorittplagg som passer din stil.

For den søte jenta har vi Floyd-klassikeren bluse Nette i lys rosa. Kombiner blusen med et rødt skjørt for å kombinere trendfargene, eller gå for din favorittbukse i en nøytral farge for et tryggere valg.

For et tøft uttrykk kan du style «uniformen» – svarte skinnyjeans og en hvit t-skjorte med en rosa bomberjakke i semsket skinn over. Ta på en rosa lue fra Svea for å sette prikken over i’en!

Sett opp glamfaktoren med skjorte Amely fra Soaked in Luxury! Skjorten er i et transparent geometrisk mønster og med gullknapper i front. Style blusen med et skinnskjørt, svarte strømper, pumps og enkle gullsmykker fra ENAMEL Copenhagen for å fullføre looken.

For mer stylingtips av fargen rosa, les vårens trendrapport «sukkersøt i rosa» her >
Vi vil gjerne se hvordan du bruker klærne dine fra Floyd.no, legg ut bilde på Instagram med #floyd_no for å vise oss din tolkning av vårens trendfarger!