At vår- og sommermoten blomstrer kommer aldri som noen overraskelse. Blomsterprint eller blomsterdetaljer er en forfriskende gjenganger i motebildet. Det fine er at de fleste føler seg komfortabel i mønsteret, og denne sesongen er det gjerne de gode gamle vintagevariantene som gjelder, uten for mange moderne vågalheter.

Blomstrende vår

Enten du velger en lekker bluse eller kjole fra Floyd´s lekne utvalg av trenden, har vi samlet noen blomstrende stylingtips for at du skal få mest ut av plaggene.

Se hele vårt utvalg av plagg med blomsterprint her >

fbs-4286-81-navy-7-edit
Bluse Erica 399,-

Vil du investere i en allsidig blomstertopp er bluse Erica en favoritt. Blusens mørke base gjør plagget til en vinner både på kontoret og til hverdag. Style toppen med et par mørkeblå jeans som bukse Kine i kvaliteten 308 og en myk cardigan for et nedpå, men samtidig velkledd uttrykk. Alt ettersom man skal til kontoret eller på kaffebesøk til naboen, kan man kombinere antrekket med sneakers eller et par nude pumps. Vil du derimot ha en festvinner er den sorte blusen Juliet med blomsterprint et godt valg. Stylet med lekre skinnbuksersorte pumps og en matchende clutchveske er du klar for de sene nattetimer.

fbs-8893-butterfly-black-1
Kjole Celina 599,-

En tidløs blomsterkjole vil aldri gå av moten, og er derfor en garderobeinvestering man ofte ønsker man kjøpte to av. Vi har lagt vår elsk på kjole Celina – en langermet herlighet med markert midje. Det er enda for kaldt for bare ben, men kjolen er også perfekt til sorte strømpebukser. På kalde dager kan den styles med vinterens høye støvletter og ullkåpen.

Når gradene stiger er kjolen et must i vårgarderoben! Den bohemske looken er stadig i vinden, og du oppnår enkelt stilen ved å kombinere kjolen med lette ankelboots og denimjakke. Er du ekstra vågal er det bare å dra på med hatt og større øreringer. Ønsker du å leke med en av de mange gatemote-trendene, som for eksempel lag-på-lag teknikken hvor kjolen styles over buksen, er denne kjolen midt i blinken. Styler du kjolen med sorte smale stretchbukser, og en sort skinnjakke er du klar for streetstyle-fotografene.

fbs-8971-marocaine-offwhite-11-edit
Bomberjakke Dakota 499,-

Ingenting er som følelsen av å pakke ned de tykke vinterjakkene, og finne frem de lettere ytterplaggene når vårsesongen nærmer seg. Innimellom de tradisjonelle og tidløse klassikerne, som denimjakken og skinnjakken, kan det være gøy med en liten fornyelse. En ny favoritt er den delikate bomberjakken Dakota med friskt blomsterprint. Jakkens sporty snitt kombinert med feminine elementer gir plagget uendelige stylingmuligheter. Bruker du jakken med jeans, sneakers og t-skjorte har du et rått hverdagsantrekk. På samme tid får et helsort selskapsantrekk bestående av sorte bukser og en sort bluse som Sandy et boost med denne jakken på skuldrene. Om jakken føles for kjølig i begynnelsen av sesongen kan den fint brukes under ytterjakken.

Bomberjakke Dakota er også perfekt å kombinere med en bukse i vårens store trendfarge rosa – les mer om den sukkersøte trenden her >

For ukentlige nyheter, stylingtips og informasjon om når du finner nye blogginnlegg på FLOYD Magasin, meld deg på vårt nyhetsbrev her >